• Această comunitate se întinde pe 113 ha și va avea mai multe reședințe.
  • Acessul se va face cu ajutorul unei piste de aterizare, unui heliport și a unui port de agrement.
  • Proprietățile cu două până la 4 dormitoare costă minim 4.5 milioane de dolari.

Dacă ai câteva milioane de euro în cont și vrei să te muți, locul potrivit pentru tine este pe o insulă. Pe Insula Belize se construiește un club de lux, scrie AOL.

Four Seasons Hotel and Resort va construi pe insula Belize, mai exact Caye Chapel, un club de lux pentru milionari. Această comunitate se întinde pe 113 ha și va avea mai multe reședințe, proprietăți, un hotel de 5 stele și un teren de golf de campionat. Acessul se va face cu ajutorul unei piste de aterizare, unui heliport și a unui port de agrement. Proprietățile cu două până la 4 dormitoare costă minim 4.5 milioane de dolari.

Proprietățile sunt complet personalizabile și dotate cu piscine private cu vedere la ocean. În plus, printre facilități se află și un club de golf ce este descris ca fiind „un refugiu relaxant, dar dinamic, iar proprietarii vor beneficia de calitatea de membru exclusiv. Clubul de golf este proiectat chiar de fostul nr. 1 în golf, Greg Norman. Cei ce caută cazare pe o perioadă mai scurtă, se pot caza într-una dintre cele 104 de camere de hotel, sau într-un bungalow. Insula privată se va deschide în 2025.

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
UCRAINA LOVEȘTE CRIMEEA
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE

De ce au ales insula Belize?

Insula Belize este una dintre cele mai mici țări din lume, dar este și o țară foarte frumoasă, cu plaje superbe. Se află între Mexic și Costa Rica. Turismul s-a dezvoltat foarte mult, mai ales că insula a fost destinație de călătorie în perioada colonială. Belize a primit mai multe premii în categoria America Centrală la World Trave Awards 2024, inclusiv la destinația principală de turism de aventură.

Citește și