• Lady Gaga este dezamăgită de reacțiile negative la „Joker: Folie à Deux”, care a avut încasări sub 40 de milioane de dolari și cel mai scăzut CinemaScore.
  • Gaga a investit mult în acest film și echipa ei caută deja noi oportunități pentru a se distanța de eșec.
  • Ea vrea să obțină un rol în următorul film al lui Quentin Tarantino, considerându-l un moment important pe lista ei de dorințe.

Lady Gaga este „dezamăgită” de criticile aspre îndreptate împotriva filmului „Joker: Folie à Deux”, scrie Bang Premiere.

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, o joacă pe Harleen Lee Quinzel – cunoscută sub numele de Harley Quinn – alături de Joaquin Phoenix, în vârstă de 49 de ani, care reia rolul Jokerului în această continuare dramatică. Filmul a fost dur criticat de atât critici, cât și fani, având încasări de sub 40 de milioane de dolari pe piața internă.

De asemenea, a obținut cel mai scăzut CinemaScore din istoria filmelor bazate pe benzi desenate – un D.

Recomandări

LIBANUL E ABANDONAT
PROCESUL „RUST” CONTINUĂ
ȘOȘOACĂ E SUSPENDATĂ
WALZ LA TV
KIM ȘI PUTIN SUNT „BFF”
PASTILA DE SPORT

O sursă a declarat pentru DailyMail.com: „Gaga este surprinsă de reacția la ‘Joker 2’ și șocată că oamenii nu îl iubesc, după răspunsul pozitiv pe care l-a primit înainte de premiera filmului.

„A investit atât de multă pasiune în acest film și are un respect profund pentru fanii DC Comics.”

„Echipa ei analizează în tăcere alte proiecte pentru a se putea distanța de acest film cât mai repede posibil.”

Continuarea regizată de Todd Phillips la „Joker” – care i-a adus lui Joaquin un Oscar pentru cel mai bun actor în 2019 – a fost lansată în cinematografe pe 4 octombrie.

O altă sursă a menționat că, în ciuda eșecului, Gaga – pe numele său real Stefani Germanotta – este acum dornică să obțină un rol în următorul film al lui Quentin Tarantino.

Aceasta a adăugat pentru DailyMail.com: „Ea este dezamăgită că ‘Joker 2’ este practic un eșec.

„Credea că acest film ar putea să-i aducă o nominalizare la Oscar, mai ales că primul film a avut atât de mult succes și Joaquin a câștigat un Oscar.

„Ea vrea acum să obțină un rol în următorul și ultimul film al lui Quentin Tarantino. Nimeni nu știe ce va fi, dar vrea să facă o audiție.

„Va depune eforturi mari pentru a obține o întâlnire cu el odată ce va fi prezentat un scenariu, este un moment pe lista ei de dorințe să fie implicată.”

Regizorul de la „Pulp Fiction”, Quentin, în vârstă de 61 de ani, a fost pregătit să creeze filmul „The Movie Critic” ca fiind al zecelea film al său, dar surse au declarat că proiectul a fost acum suspendat.

Citește și