• Ciucă: PSD are în ADN-ul său abuzul de putere și partidul-stat.
  • CCR a invalidat candidatura Dianei Șoșoacă la președinție, Ciucă dă vina pe PSD.
  • Romașcanu: Nicolae Ciucă a avut un delir verbal și vrea să păzească PNL de PNL.

Adio, dar rămân cu tine, Nicolae Ciucă anunță oficial ruperea coaliției, dar continuarea guvernării.

Nicolae Ciucă dă vina pe PSD pentru decizia Curții Constituționale și spune că PNL rămâne la guvernare doar pentru a împiedica abuzurile pe care PSD le-ar mai putea face pentru a câștiga alegerile. Altfel, a încetat orice dialog politic, iar după alegeri PNL nu mai vrea sub nicio formă coaliție cu PSD, vrea doar coaliție de dreapta. Cu precizarea, toți peneliștii își păstrează funcțiile în guvern.

Spusese anterior Nicolae Ciucă că este într-o pauză operativă cu Nicolae Ciucă. Și Rareș Bogdan a spus săptămâna trecută că este ruptă coaliția, și Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Nicolae Ciucă a oficilaizat acum, în calitate de șef al partidului ruptura.
Trebuie să spunem și că, atunci când vorbeau despre ruptură, Marcel Ciolacu spunea că totuși mai vorbesc, să nu încerce să se ascundă și să mintă românii, ca se prind. Doar că nu îl lasă pe Ciucă să vorbească despre asta consilierii partidului.

Recomandări

LIBANUL E ABANDONAT
PROCESUL „RUST” CONTINUĂ
ȘOȘOACĂ E SUSPENDATĂ
WALZ VREA PACE
KIM ȘI PUTIN SUNT „BFF”
PASTILA DE SPORT

A reacționat ironic la anunțul lui Nicolae Ciucă și purtătorul de cuvînt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu. Spune el că Nicolae Ciucă a avut un delir verbal și că vrea să păzească PNL de PNL să nu facă tâmpenii. Greu să fii ministru PNL cu un preşedinte al partidului aflat în opoziţie, scrie Romașcanu.

Citește și