• Cod roșu de întâlniri anulate! Uraganul din America a ras de pe fața pământului întâlnirile liderilor lumii. Întâlnirea în format Ramstein, programată sâmbătă, a fost amânată, după ce Biden a anunțat că nu mai ajunge. În Germania, șefii din occident urmau să discute despre viitorul Ucrainei – aderarea țării lui Zelenski la NATO și permisiunea de a lovi cu rachete cu rază lungă de acțiune în Rusia.
  • Ei ȘTIU cât de valoriși suntem. Un cuplu din Marea Britanie a ales Transfăgărșanul pentru nunta de aur. Alegerea nu e întâmplătoare – în urmă cu 50 de ani, cei doi au sărbătorit luna de miere în România
  • Vrei să ai nepoți, dar nu ai copii? Ești salvat dacă fiul tău și-a congelat sperma și găsești judecătorul care îți dă dreptul să fii părinte în locul lui.
  • Și dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Prietenul la nevoie se cunoaște. Trump i-a trimis lui Putin teste Covid, în perioada pandemiei, chiar dacă America se confrunta cu o penurie de teste, scrie jurnalistul de investigație Bob Woodward, în cartea sa „War”. Nici Biden nu a scăpat de criticile lui Woodward – Israel e un stat rebel, i-a strigat președintele Americii lui Netanyahu, în luna iulie, după atacul Israelului care l-a ucis pe liderul Hezbollah.
  • Rămân în State, acolo unde rămâne și Joe Biden. Președintele american va fi la Casa Albă – de unde va supraveghea efectul pe care-l va avea uraganul Milton, care se îndreaptă spre coasta Floridei. Specialiștii spun că ar putea fi unul dintre cele mai distructive uragane din istorie.
  • Unde ați umblat ăstia 3 ani? În vacanță cu tată, dar .. ne-a fost dor de tine! Povestea în care viața bate filmul. Un tată și-a luat cei 3 copii și au plecat în munți, fără să-și anunțe soția.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?