• Ollie Muhl, nepotul femeii, a postat un video cu fotografiile bunicii din tinerețe.
  • Ollie Muhl este un tânăr influencer de 20 de ani și are 2 mil. urmăritori.
  • Videoclipul a devenit viral și a strâns peste 30 milioane de vizualizări.
  • Tânărul a surprins-o apoi cu o ședință foto profesională.
  • În câteva luni Kareen a devenit celebră în Satele Unite.

A fost odată ca niciodată o bunică de 77 de ani, fost fotomodel internațional care a devenit celebră pe Instagram.

Nu este un basm pentru copii, ci o poveste adevărată. Ollie Muhl, un tânăr influencer de 20 de ani, care are aproape două milioane de urmăritori, a postat un video cu fotografiile din tinerețe ale bunicii lui Kareen, foto fotomodel internațional. Videoclipul a devenit viral, a strâns peste 30 milioane de vizualizări, astfel că tânărul a surprins-o apoi cu o ședință foto profesională trei luni mai târziu, scrie Newsweek.

View this post on Instagram

A post shared by Ollie Muhl (@olivermuhl)

Recomandări

ANATOMIA MITEI
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL
ROCKY, DAR DIN CIOCOLATĂ
CHINA VS TAIWAN
CÂND SE RETRAGE ARMANI
PE CULMILE CELEBRITĂȚII

După 50 de ani de pauză, Kareen, a revenit în lumina reflectoarelor pe străzile din Paris. Videoclipurile cu bunica lui au strâns milioane de vizualizări. În câteva luni Kareen a devenit celebră în Satele Unite- oamenii o recunoșteau pe strada, își făceau fotografii cu ea. Bineînțeles, duoul de succes a primit apoi invitații la show-uri TV ca să-și spună povestea.

Creatorii de conținut au lansat mai multe challengeuri inspirate din serialul Emily in Paris. Fetele, în special, au făcut reel-uri cu principalele locații în care s-au filmat scene din serial, dar și cu ținute inspirate de personajul Emily. Odată cu lansarea noului sezon, numărul turiștilor din Paris a crescut. La fel și prețurile de la restaurante și cafenele.

Citește și