• În vârstă de 90 de ani, Armani a respins anterior întrebările privind planurile de succesiune pentru companie.
  • Armani a declarat pentru cotidianul italian Corriere della Sera: „Îmi mai pot acorda doi sau trei ani ca șef al companiei. Nu mai mult, ar fi negativ”.
  • Armani a declarat că vede un viitor profesional în care „nu mai trebuie să fiu cel care spune «Da» sau «Nu»”.

Giorgio Armani – fondatorul casei italiene de modă de lux care îi poartă numele – a declarat că intenționează să se pensioneze în următorii doi sau trei ani, scrie Sky News.

În vârstă de 90 de ani, care este cel mai faimos creator de modă din Italia, a respins anterior întrebările privind planurile de succesiune pentru companie. El a rămas ferm în controlul afacerii sale de când a fondat-o, în urmă cu aproape 50 de ani.

Dar, neavând copii cărora să li-l transmită, există de mult timp speculații cu privire la viitorul său pe termen lung. Armani a declarat pentru cotidianul italian Corriere della Sera: „Îmi mai pot acorda doi sau trei ani ca șef al companiei. Nu mai mult, ar fi negativ”.

Recomandări

TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ANATOMIA MITEI
ȘTII DE VREME?
UNDE MĂNÂNCI AZI?
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL

Când a fost întrebat dacă va rămâne mai mult, el a spus că nu, înainte de a adăuga: „Nu pot dormi noaptea. Nu mai cunosc somnul profund și liniștit pe care îl aveam odată. Acum visez noaptea, iar în visele mele îmi construiesc viitorul.”

Armani a declarat că vede un viitor profesional în care „nu mai trebuie să fiu cel care spune «Da» sau «Nu»”. El a declarat că a primit abordări „puțin mai insistente” din partea unor potențiali investitori externi în compania sa, dar a adăugat că „pentru moment nu văd nicio deschidere”.

Dornic să mențină independența viitoare a companiei, el a declarat ziarului italian că a „construit un fel de structură, un proiect, un protocol” pentru a reglementa succesiunea sa, dar nu a detaliat detaliile.v

Citește și