• Elysium Cabin din Gilău te așteaptă cu piscină încălzită pe tot parcursul anului.
  • Aceste case au fiecare câte o poveste unică și reflectă frumusețea și simplitatea vieții maramureșene de odinioară.
  • Ca să stai la Nordland Cabin din Munții Apuseni te costă 350 de euro pe noapte.

Dacă te gândești să faci un city break la Cluj și vrei să te cazezi în locuri deosebite, să știi că ai de unde alege. Aici ai cabane și case de vacanță desprinde din poveste.

Echoes of Vlădicu este o oază de tradiție si istorie, la doar 10 minute de centrul orașului și cuprinde patru case vechi și foarte vechi, autentice și tradiționale, aduse din inima Țării Maramureșului. Aceste case au fiecare câte o poveste unică și reflectă frumusețea și simplitatea vieții maramureșene de odinioară. Este vorba de o afacere de familie la care s-a lucrat de mai bine de 10 ani, iar întreg proiectul a fost gândit în cele mai mici detalii. Ca să te relaxezi aici te costă 180 de euro pe noapte și ai parte și de ciubăr și saună.

Ce opțiuni ai ca să ieși din agitația orașului?

Undeva sus, în Gilău, aproape de cer, înconjurat de natură găsești Elysium Cabin. Aici e mai interesant să vii cu prietenii. Locația se închiriază integral pentru 6 persoane și costă 1300 de lei pe noapte în timpul săptămânii și 1500 în weekend. Ai piscină încălzită pe tot timpul anului, saună și foisor cu barbeque, iar pe locul 3 ar fi Nordland cabin, situat în Munții Apuseni. Odată ce ajungi aici ai impresia că ești de fapt în țările Nordice. O cabană în formă de A te așteaptă să îți găsești liniștea și să te bucuri de frumusețile naturii. O noate de cazare aici costă 1740 de lei.

Recomandări

TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ANATOMIA MITEI
ȘTII DE VREME?
UNDE MĂNÂNCI AZI?
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL

Citește și