De peste 6 ani, Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, oferă servicii moderne complete de diagnostic, tratament și urmărire post-terapeutică ambulatoriu și prin spitalizare de zi sau continuă.

Aceste servicii includ oncologia medicală cu chimioterapie, imunoterapie și terapie personalizată, radioterapia cu brahiterapie și stereotaxie, și medicina nucleară cu PET-CT, SPECT-CT și terapie izotopică.

Numeroase servicii pot fi accesate gratuit, prin Programul Național de Cancer. Centrul Oncologic SANADOR este singurul din sistemul medical privat din România care asigură nonstop îngrijiri de oncologie, inclusiv printr-o linie de gardă specializată.

Centrul este parte integrantă din Spitalul Clinic SANADOR, unde pacienții beneficiază de un bloc operator cu dotări la standarde internaționale, de o secție ATI de categoria I, cu competențe extinse și de intervenții chirurgicale complexe realizate de medici de elită.

La Spitalul Clinic SANADOR funcționează singurul Compartiment de Primiri Urgențe din sistemul medical privat din România, cu 26 de linii de gardă, acces nonstop la investigații imagistice avansate și analize medicale realizate în urgență, la patul bolnavului.

Recomandări

PROFU' DE SEX
PRAGA VREA TURISM BUN
TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ȘI PLANTELE ÎȘI FAC VIAȚA
ANATOMIA MITEI