• Cel puțin șase procese au fost intentate împotriva lui Combs la tribunalul federal din Manhattan.
  • ocesele au fost depuse anonim pentru a proteja identitatea acuzatorilor, două de către femei identificate ca Jane Does și patru de către bărbați identificați ca John Does.
  • Unele dintre persoanele necunoscute susțin că acesta s-a folosit de faima sa și de promisiunea unei potențiale celebrități pentru a atrage victimele.

Sean „Diddy” Combs a fost lovit luni de un nou val de procese care îl acuză că a violat femei, a agresat sexual bărbați și a molestat un băiat de 16 ani. Este pentru prima dată când este dat în judecată de o persoană care susține că a fost abuzată când era minoră, scrie AP News.

Cel puțin șase procese au fost intentate împotriva lui Combs la tribunalul federal din Manhattan, adăugându-se la lista tot mai lungă de pretenții legale împotriva mogulului hip-hop inculpat, pe care acesta le-a negat. Procesele au fost depuse anonim pentru a proteja identitatea acuzatorilor, două de către femei identificate ca Jane Does și patru de către bărbați identificați ca John Does.

Unele dintre persoanele necunoscute, ca și alții care l-au acuzat pe Combs în ultimele luni, susțin că acesta s-a folosit de faima sa și de promisiunea unei potențiale celebrități pentru a atrage victimele la petreceri somptuoase sau la întâlniri alimentate cu droguri, unde apoi le-a agresat. Unele susțin că le-a bătut sau le-a drogat. Alții spun că le-a amenințat că le va ucide dacă nu fac ce vrea el sau dacă vorbesc împotriva lui.

Recomandări

AVERTISMENTUL GERMANIEI
CEARTĂ PE COVORUL ROȘU
CE RĂSPUNS VA DA ISRAELUL
TRUMP ATACĂ FOX NEWS
UE SPRIJINĂ UCRAINA
VICTORIA'S SECRETS REVINE

Procesele descriu presupuse agresiuni care datează de la mijlocul anilor 1990, inclusiv la petrecerile lui Combs, pline de celebrități, din Hamptons, Long Island, la o petrecere din Brooklyn care îl sărbătorea pe colaboratorul de atunci al lui Combs, Biggie Smalls, și chiar în camera de depozitare a magazinului Macy’s din centrul Manhattanului.

Citește și