• După săptămâni de zile în care a „plimbat” pe la toți mai marii lideri ai lumii, faimosul său plan de victorie, Volodimir Zelenski l-a prezentat ieri, oficial, în Parlamentul de la Kiev. Mărețul plan are 5 puncte. Le dezbatem pe toate imediat.
  • Ultima modă – e să fii sănătos! Primești bonus două zile libere de la stat, ca să mergi să-ți faci analize.Cele două zile nu sunt incluse în concediul de odihnă și pot fi acordate la cererea angajaților. Angajatul trebuie să obțină adeverință de la medicul de familie că a făcut screening-ul.
  • O poză face cât o mie de cuvinte, dar autenticitatea e cuvântul de baza pentru o amintire trainică. Ce poate fi mai autentic decât o fotografie făcută cu un aparat vechi. Un tânăr din SUA oferă camere foto analog și strânge like-uri cu amintirile altora. Povestea, astăzi la STIU.
  • Dacă nu ești prea ocupat, poți să mergi la referendumul lui Nicușor Dan. Și Ciolacu s-a băgat pe fir – vrea să-i ia și el la întrebări pe bucureșteni. Care-s întrebările? Detalii imediat la ȘTIU.
  • Am trăit să o vedem și pe asta! Școala care a fost dată în judecată pentru că nu își lasă elevii să copieze cu inteligența artificială. Doi americani din Massachusetts au dat în judecată școala la care merge copilul lor după ce acesta a folosit A.I ca să facă o lucrare. Deznodământul? Imediat la ȘTIU!
  • Așa stăpân, așa câine? Animalele de companie trag tare la cântar! Câinii din Marea Britanie nu mai aleargă după minge, acum se luptă cu kilogramele în plus. 50 la sută sunt obezi. Nici cu pisicile nu ne e rușine, 4 din 10 au aceeași problemă.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?