• Persoana care a sunat i-a spus operatorului că este nevoie „urgentă” de poliție deoarece un client este în pericol.
  • Apelantul a menționat că oaspetele consumase în exces droguri și alcool.
  • Payne a căzut de la balconul camerei sale de la etajul al treilea.
  • Fanii s-au adunat la hotel în timp ce pompierii au îndepărtat corpul lui Payne.

Hotelul din Argentina în care Liam Payne, starul One Direction, a căzut miercuri seară a sunat la urgențe, numărul 911, pentru comportamentul acestuia după ce „a exagerat cu drogurile și alcoolul”, conform NBC News.

Apelul de urgență

Avem un oaspete care a consumat în exces droguri și alcool și … Ei bine, atunci când este conștient, el rupe, distruge întreaga cameră. Trebuie să trimiteți pe cineva, vă rog”, se arată în apelul de la hotelul Casa Sur Palermo din Buenos Aires.

Apelantul îi spune operatorului că este nevoie „urgentă” de poliție, deoarece era în pericol.

Recomandări

HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
LIAM PAYNE A MURIT
SAGA DE LA UNIRII
ȘTII DE VREME?
CE VEZI LA MUZEUL EGIPTEAN?

Oaspetele se află într-o cameră care are balcon și, ei bine, ne este puțin teamă că ar putea face ceva care să-i pună viața în pericol”, a spus apelantul, potrivit înregistrării audio obținute prin intermediul presei locale de Telemundo.

Persoana care a sunat, șeful recepției, nu îl menționează pe Payne pe nume – spune că oaspetele era acolo de două sau trei zile.

Sistema de Atencion Medica de Emergencia, serviciul medical de urgență, a confirmat pentru Telemundo că Payne a căzut de la balconul camerei sale de la etajul al treilea al hotelului din cartierul Palermo al orașului.

Ultimele postări ale lui Liam

Într-o serie de postări pe Snapchat încărcate miercuri pe contul lui Payne, acesta a vorbit despre perioada petrecută în Argentina, despre cum a jucat polo și a menționat că prietena lui se întoarce în Florida.

Postările pe Snapchat arătau activitățile sale recente din Argentina și includeau imagini cu mâncarea sa, planuri de a juca polo și glume despre părul său.

Videoclipurile sale par să fi fost filmate în zilele dinaintea căderii sale, deoarece în ele apare prietena lui Payne, influencerul Kate Cassidy, care a părăsit țara în urmă cu câteva zile pentru a se întoarce în SUA.

Ministerul de Externe al Regatului Unit a afirmat într-o declarație: „Suntem în contact cu autoritățile locale în legătură cu rapoartele privind moartea unui britanic în Argentina”.

Pompierii au fost văzuți îndepărtând corpul lui Payne de la fața locului joi dimineață, în timp ce fanii se adunau, a relatat Reuters.

De la anunțul decesului, o mulțime de omagii de la vedete precum Olly Murs și Dermot O’Leary, au inundat internetul.

Citește și