• Această colaborare specială marchează lansarea colecției Bad Bunny & Messi.
  • „Pentru mine, și presupun că și pentru Bad Bunny, comunitatea latină are o importanță enormă în viața noastră”, a declarat Messi.
  • În timp ce Lionel Messi și Inter Miami se pregătesc pentru playoff-urile MLS, clubul se poate lăuda deja cu câteva realizări remarcabile în acest sezon.

Lionel Messi a colaborat cu artistul de renume internațional Bad Bunny pentru o nouă linie de produse Adidas. Această colaborare specială marchează lansarea colecției Bad Bunny & Messi, care include modele exclusive de teniși Adidas Gazelle și crampoane F50. Campania vine într-un moment crucial pentru Messi și echipa sa, care se pregătesc pentru playoff-urile Major League Soccer (MLS), după un sezon regulat de succes.

Colaborarea dintre Messi și Bad Bunny are o semnificație deosebită pentru comunitatea latină, iar starul argentinian a subliniat acest aspect în discuția sa cu Luis Miguel Echegaray de la ESPN. „Pentru mine, și presupun că și pentru Bad Bunny, comunitatea latină are o importanță enormă în viața noastră”, a declarat Messi. „O mare parte din fanii noștri sunt latini și există o legătură de limbă, cultură și societate care este foarte specială. Acum, trăind în Miami cu familia mea, suntem mai conștienți de aceste legături care ne unesc ca latini.”

În timp ce Lionel Messi și Inter Miami se pregătesc pentru playoff-urile MLS, clubul se poate lăuda deja cu câteva realizări remarcabile în acest sezon. Echipa a câștigat Supporters’ Shield, trofeul oferit echipei cu cel mai bun punctaj din sezonul regulat, acumulând 74 de puncte în 34 de meciuri. În primul tur din playoff-uri, Inter Miami va înfrunta fie CF Montréal, fie Atlanta United, în cadrul unui format de cel mai bun din trei meciuri.

Recomandări

GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
NE AJUNGE GAZUL NOSTRU
PRIMUL AJUTOR SE ÎNVAȚĂ
„ENGAGE” IN ACTION

Citește și