• Kayla Barnes-Lentz și-a propus să trăiască 150 de ani.
  • Kayla este proprietara unei clinici de longevitate din America.
  • Ea și-a căutat un partener care să aibă aceleași scopuri.

Până când moartea ne va despărți, dar să nu fie prea curând. Kayla Barnes-Lentz, proprietara unei clinici de longevitate din America, vrea să trăiască până la 150 de ani.
Dar nu vrea să fie singură. Așa că și-a căutat un partener cu aceleași scopuri pe Raya, o aplicație de dating exclusivistă. Și l-a găsit.

Warren este și el un pasionat de viață sănătoasă. S-au întâlnit față în față într-un magazin de produse bio și, după ce Warren i-a prezentat rezultatele testelor de sănătate, s-au căsătorit. Acum, ea este șeful pe sănătate în căsnicie și toate activitățile lor se învârt în jurul sănătății fizice. Merg la culcare devreme, fac băi reci în fiecare dimineață, mănâncă 100 % organic, petrec timp într-o cameră hiperbarică și dorm într-o cușcă Faraday.

Pasiunea pentru un look sănătos face valuri și în Marea Britanie. Jumătate dintre femeile britanice preferă un tratament de înfrumusețare decât să facă sex cu partenerul sau să iasă cu prietenii, arată un studiu British Beauty Council, făcut pe 2.500 de femei. Trei sferturi dintre ele spun că se simt mai încrezătoare și se simt mai bine după un tratament de beauty.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

Citește și