• Kamala a declarat că America este pregătită pentru o femeie președinte de culoare.
  • Trump a numit-o pe Harris „leneșă ca naiba” în cadrul unui eveniment desfășurat la Miami.
  • La un miting desfășurat mai târziu în Greensboro, Carolina de Nord, el a numit-o pe Harris „o persoană proastă”.

Cu doar două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din SUA din 2024, principalii actori au ieșit în campanie în statele-cheie pentru a influența votul în favoarea partidului lor, scrie Sky News.

Kamala Harris a declarat că echipa sa este pregătită să îl conteste pe Donald Trump dacă acesta încearcă să își declare prematur victoria în cursă.

Într-un interviu acordat rețelei partenere Sky News, NBC News, ea a declarat că America este pregătită pentru o femeie președinte de culoare. Între timp, Trump a numit-o pe Harris „leneșă ca naiba” în cadrul unui eveniment desfășurat la Miami cu scopul de a atrage alegătorii latino-americani.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
DRAGOSTEA ARE LIMITE
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS

La un miting desfășurat mai târziu în Greensboro, Carolina de Nord, el a numit-o pe Harris „o persoană proastă” și a întrebat: „Bea? Se droghează?”. Deși Harris nu a apărut marți pe traseul de campanie, aceasta a fost prima zi din ultimele peste două săptămâni în care nu a avut niciun eveniment public programat și a venit la o zi după ce a vizitat trei state în schimbare.

În schimb, campania sa a trimis mai mulți reprezentanți cheie, inclusiv Barack Obama, care a fost prezentat pe scenă de Eminem în orașul natal al rapperului, Detroit, Michigan. Fostul președinte a glumit că „a observat că-mi transpiră palmele” înainte de a cânta câteva versuri din piesa de succes a artistului premiat cu Grammy, Lose Yourself.

„Îmi place Eminem”, a adăugat el. Eminem a spus mulțimii că Harris „susține un viitor pentru această țară în care aceste libertăți și multe altele vor fi protejate și susținute”.

Citește și