• Guadalajara e un loc unde poți să mergi dacă vrei să te distrezi anul viitor.
  • Cork a devenit popular după succesul „Oppenheimer”.
  • Festivalul Jaialdi din Idaho revine după o pauză de 10 ani.
  • Pentru un concediu zen poți vizita una din cele 200 de mănăstiri din Lump.
  • Brașov face parte din topul destinațiilor frumoase făcut de National Geographic.

A apărut topul celor mai în vogă destinații turistice de anul viitor. Dacă nu știi unde să-ți petreci concediul anul viitor, National Geographic a dezvăluit unele dintre cele mai frumoase și accesibile destinații. În Guadalajara, Mexic, vei fi întâmpinat de ritmurile mariachi-ului, unde 500 de trupe petrec timp de două săptămâni. Vrei să continui distracția? Poți să mergi la festivalul Jaialdi din statul american Idaho – revine după o pauză de 10 ani, scrie USA Today.

Pentru cei care caută liniștea, Lump din Italia te așteaptă cu cele 200 de mănăstiri medievale, perfecte pentru o vacanță zen. Cork din Irlanda a prins viață după succesul filmului „Oppenheimer” – orașul unde s-a născut Cilian Murphy e în proces de dezvoltare după ce s-au investit miliarde de dolari. Până în 2028 va fi totul ca la carte.

Preferi ceva mai asiatic? Destinația potrivită e Kanazawa din Japonia. Sau dacă îți dorești o călătorie în stil african, Senegal te primește cu brațele deschise. Dacă totuși nu vrei să mergi la risc, du-te în Bangkok sau Los Angeles – nu te vor dezamagi niciodată, destinații de top pentru turiști. Deci, ce alegi? Muzică, cultură, pace sau agitație? Pe lângă Greenland, Abu Dhabi și Stockholm s-a strecurat și orașul Brașov.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
DRAGOSTEA ARE LIMITE
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS

Citește și