• Dior și Lewis Hamilton au colaborat pentru noua colecție de iarnă pentru bărbați.
  • Casa de modă Bottega Veneta și-a prezentat recent noile bijuterii pe care le vei puta comanda.
  • Pe lângă punga de la rafie de la Balenciaga, pentru care trebuie să plăteși 1.600 de euro, avem și crocșii, pantofii cu toc, pentru care plătești și 1.200 de euro.

Casele de modă te surprind de fiecare dată cu cele mai nebune colecții. Fie că vorbim de accesorii, haine sau încălțăminte, designerii optează pentru cele mai outstanding creații.

Dior și Lewis Hamilton au colaborat pentru noua colecție de iarnă pentru bărbați. Pentru ochelarii pentru ski care vin în trei culori, cu un model delicat, stilul Dior și un toc la fel de impresionant, trebuie să plătești nu mai puțin de 650 de euro.

Tot din coleția cu Hamilton, adidașii, pe lângă că au și logo-ul diferit, și-au ieșit din zona de confort și au făcut o pereche de adidași mai sport, ceva ce nu e chiar stilul casei de modă. Adidașii vin în două nuanțe, negru și galben și pentru o pereche plătești 1500 de euro.

Recomandări

CE CITEȘTI AZI?
RO E 1 LA DEFICIT
ȘTII DE VREME?
GEN Z ARE GRIJĂ LA ALIMENTAȚIE
HARRIS VS. TRUMP
A.I. FACE CONFUZII

Casa de modă Bottega Veneta și-a prezentat recent noile bijuterii pe care le vei puta comanda. Sunt câteva modele noi de brățări, aurii dar și argintii, în funcție de preferințele tale, iar prețul pentru o brățară pornește de la 1.200 de euro. Prețul unui inel auriu pornește de la 550 de euro.

Ce articole ies în evidență?

Pe lângă punga de la rafie de la Balenciaga, pentru care trebuie să plăteși 1.600 de euro, avem și crocșii, pantofii cu toc, pentru care plătești și 1.200 de euro.

Ultima lansare sunt adidașii reptilă, tot de la Balenciaga și sunt disponibiil acum în stilul multicolor și negru și îi poți cumpăra pentru 1.890 de euro.

Citește și