• Elena Lasconi a răspuns, miercuri, la propunerea lui Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidenţială.
  • „Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României”, a scris Lasconi.
  • „Noi am intrat la guvernare cu PSD pentru că USR nu a făcut nimic altceva decât a depus o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern”, a spus Ciucă.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidențiale din acest an, a lansat un apel către contracandidata sa, Elena Lasconi, lidera USR, prin care i-a cerut să se retragă din cursa pentru Palatul Cotroceni, să recunoască „valoarea numerică a cifrelor” și „să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”.

Elena Lasconi a răspuns, miercuri, la propunerea lui Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidenţială şi de a susţine „proiectul de dreapta”. „Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României”, a scris Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Postarea de pe Facebook a Elenei Lasconi a strâns, în jumătate de oră de la momnetul publicării, peste 500 de apreicieri şi peste 70 de comentarii.

Recomandări

CE CITEȘTI AZI?
RO E 1 LA DEFICIT
ȘTII DE VREME?
GEN Z ARE GRIJĂ LA ALIMENTAȚIE
HARRIS VS. TRUMP
A.I. FACE CONFUZII

„Noi am intrat la guvernare cu PSD pentru că USR nu a făcut nimic altceva decât a depus o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. (…) Şi-a schimbat leadership-ul. Ştiţi foarte bine că respect tot ceea ce înseamnă partea aceasta de contracandidaţi, când este vorba de o doamnă contracandidat cu atât mai mult. Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica şi politică şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%”, a spus Ciucă.

Citește și