• Maia Sandu a anunțat printr-un clip video că a acceptat condițiile înaintate de socialiști referitor dezbaterea cu Alexandr Stoianoglo.
  • Șeful de cabinet al președintei Maia Sandu, Adrian Băluțel, a spus că pentru staff-ul electoral al candidatei PAS contează mai mult ca dezbaterea să aibă loc, nu în ce condiții.
  • „Mergem la dezbateri cu oricine se simt ei confortabil”, a spus Maia Sandu.

Echipele de campanie ale candidaților Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo au convenit ca dezbaterea electorală dintre cei doi să aibă loc duminică, 27 octombrie, la Palatul Republicii.

Președinta Maia Sandu a anunțat printr-un clip video, publicat pe rețele, că a acceptat condițiile înaintate de socialiști referitor dezbaterea cu Alexandr Stoianoglo.

Anterior, șeful de cabinet al președintei Maia Sandu, Adrian Băluțel, a spus că pentru staff-ul electoral al candidatei PAS contează mai mult ca dezbaterea să aibă loc, nu în ce condiții.

Recomandări

CE CITEȘTI AZI?
RO E 1 LA DEFICIT
ȘTII DE VREME?
GEN Z ARE GRIJĂ LA ALIMENTAȚIE
HARRIS VS. TRUMP
A.I. FACE CONFUZII

Băluțel a precizat că echipa Maiei Sandu a propus un moderator independent, un expert convenit de toți din societatea civilă, în contrast cu contraoferta lui Stoianoglo, care a insistat să fie doi moderatori.

„Mergem la dezbateri cu oricine se simt ei confortabil. Pentru noi este important să avem această dezbatere, așa încât oamenii să vadă care sunt răspunsurile noastre la întrebările importante pentru toți cetățenii”, a spus Maia Sandu.

Citește și