• Sandcastle combină detalii inspirate de Versailles cu interioare din aur solid.
  • Vila impozantă are acces direct la plajă, o raritate în La Jolla.
  • Mliardarul Darwin Deason a investit 60 de milioane de dolari pentru transformarea proprietății.

Un miliardar din San Diego a cheltuit aproximativ 60 de milioane de dolari pentru a construi o versiune pe stâncă a Palatului Versailles. Cu o plajă privată și detalii opulente, această proprietate de vis, numită Sandcastle este acum scoasă la vânzare pentru 108 milioane de dolari.

Ce caracteristici fac din Sandcastle o proprietate unică în lume?

Situată deasupra Golfului La Jolla, casa extravagantă a miliardarului Darwin Deason nu este doar o casă de plajă californiană, cât mai degrabă un Palat de Versailles pe stâncă. Interiorul Sandcastle evocă Europa veche. Are mozaicuri, podele din marmură, statui antice și camere îmbrăcate în detalii din aur solid. Complexul are 10 dormitoare. De asemenea, Deason a construit pe proprietate o mică plajă privată și ridicată pentru șezlonguri. Pentru că nu are o afinitate pentru nisipul gros din California, miliardarul a cheltuit aproximativ 40.000 de dolari pentru a importa nisip din Georgia. În plus, proprietatea dispune de un zid de apă elaborat, care nu doar că îmbunătățește estetica, dar și protejează împotriva eroziunii. Această combinație de accesibilitate, protecție și design sofisticat face din Sandcastle o proprietate cu adevărat unică.

Cât a cheltuit Darwin Deason pentru renovarea Sandcastle și ce influențe de design a avut?

Darwin Deason a investit aproximativ 60 de milioane de dolari pentru a transforma Sandcastle într-o reședință de lux. Renovarea a fost extinsă, incluzând demolarea unor părți ale casei originale și construirea de la zero a unei case de oaspeți. Deason s-a inspirat profund din arhitectura și designul francez, în special din Palatul Versailles și din Hotel du Cap-Eden-Roc din Antibes. Deason a colaborat cu designerul Timothy Corrigan, cunoscut pentru lucrările sale cu celebrități și familii regale, pentru a crea un interior care combină confortul modern cu opulența clasică.

Recomandări

CE CITEȘTI AZI?
RO E 1 LA DEFICIT
ȘTII DE VREME?
GEN Z ARE GRIJĂ LA ALIMENTAȚIE
HARRIS VS. TRUMP
A.I. FACE CONFUZII

Citește și