• Williams l-a acuzat pe Trump că a atins-o după ce a salutat-o, atingându-i sânii, talia într-un moment despre care a spus că se simte „profund confuză”.
  • Williams a susținut că Trump și Epstein își zâmbeau reciproc și continuau o conversație în timp ce ea era pipăită.
  • Epstein a certat-o după vizita la Trump Tower și a întrebat-o de ce nu a făcut nimic în legătură cu incidentul.

Un fost model l-a acuzat pe fostul președinte Donald Trump că a pipăit-o în 1993, în timpul unei vizite pe care a făcut-o la Trump Tower, în timp ce avea o relație cu Jeffrey Epstein, un infractor sexual, sugerând că interacțiunea a făcut parte dintr-un „joc întortocheat”, în cea mai recentă acuzație de comportament sexual nepotrivit împotriva fostului președinte, pe care purtătorul său de cuvânt a numit-o „falsă fără echivoc”, scrie Forbes.

Stacey Williams, în vârstă de 56 de ani, a afirmat, în cadrul unui eveniment organizat de Survivors for Kamala, un grup de supraviețuitori ai agresiunilor sexuale care o susțin pe vicepreședinta Kamala Harris în viitoarele alegeri, că s-a întâlnit cu fostul președinte după ce Epstein i-a sugerat, în timpul unei plimbări, să îl viziteze la Trump Tower, potrivit înregistrării video obținute și publicate de The Guardian.

Williams l-a acuzat pe fostul președinte că a atins-o sexual după ce a salutat-o, atingându-i sânii, talia și fesele într-un moment despre care a spus că se simte „profund confuză”. Williams a susținut că Trump și Epstein își zâmbeau reciproc și continuau o conversație în timp ce ea era pipăită, susținând, de asemenea, că Epstein a certat-o după vizita la Trump Tower și a întrebat-o de ce nu a făcut nimic în legătură cu incidentul.

Recomandări

VALEA PRAHOVEI CA-N AUSTRIA
XI CERE COOPERARE LA BRICS
„ÎMPREUNĂ PENTRU TOTDEAUNA"
ACUZAȚII PENTRU TRUMP
NE DĂ UN TRATAMENT „DETAX"
TENSIUNI ÎN GEORGIA

Fostul model a declarat că s-a întrebat de ce Epstein a fost frustrat din moment ce el a sugerat să îl viziteze pe Trump și mai târziu a simțit că întâlnirea a fost „un pariu sau un joc bolnav între ei doi”. Williams a susținut, de asemenea, că a primit o carte poștală cu stațiunea Mar-a-Lago a lui Trump mai târziu, în 1993, cu un mesaj personal de la Trump, unul care spunea „Stacy, casa ta departe de casă”, potrivit unor fotografii ale cărții poștale obținute de The Guardian.

Secretarul național de presă al fostului președinte, Karoline Leavitt, a negat acuzațiile într-un e-mail către Forbes, afirmând că acestea sunt „fără echivoc false”.

Citește și