• Ministrul Oprea: Stațiunea Kitzbühel e la aceeași altitudine ca Sinaia.
  • Ministrul Oprea uită de cozile kilometrice care se formează spre munte.
  • Pe Valea Prahovei, șoferii merg bară la bară indiferent de perioadă.

Ministrul Turismului – Ștefan Radu Oprea – vrea o țară ca afară și e convins că are toate resursele necesare să-și îndeplinească visul. Mai ales după ce a pus pe hârtie și a descoperit cât de asemănătoare este Valea Prahovei cu stațiunile montane din Austria.

„Până să discut cu reprezen­tanţii austrieci ai domeniului schiabil Tirol, vedeam doar deosebi­rile între noi și ei. Am aflat că staţiunea Kitzbühel este la aceeaşi altitudine ca Sinaia, că dome­niul schiabil urcă până la 2.000 de metri şi că solul e asemănător. Însă, la Kietzbühel vorbim despre un domeniu schiabil cu 233 km de pârtie, 570 de ha, care uneşte şapte localităţi şi două judeţe“, a scris pe LinkedIn Ştefan Radu Oprea , Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Ministrul Oprea uită de cozile kilometrice care se formează spre munte. Pe LinkedIn, totul pare ideal – Valea Prahovei ar urma să fie legată printr-o rețea de transport pe cablu, rezultat al unei colaborări între autoritățile centrale și locale. Lucrurile sunt altfel de fapt. Șoferii stau bară la bară ore întregi atât vara, cât și iarna – circulă cu 20 de km/oră sau chiar mai puțin.

Recomandări

TENSIUNI ÎN GEORGIA
REGULILE LUI KYLIE JENNER
CÂINE SAU PISICĂ?
PROBLEME LA OSCAR
HOLLAND ANUNȚĂ SPIDERMAN
COMMONWEALTH VS UK

Citește și