• Prețul pe o noapte pornește de la 392$, unde poți savura un mic dejun delicios pe malul apei.
  • Prețul pe o noapte pornește de la 595$ pe noapte și ai gustări pe tot parcursul zilei și cocktail-uri seara.
  • Prețul pe o noapte pornește de 370$. Hotelul e situat lângă Navy Pier și Millennium Park.

Michelin a lansat o listă cu cele mai bune hoteluri din Statele Unite, numite Key Hotels. Sunt 124 de hoteluri, fiecare primind una, 2 sau 3 chei, în funcție de experiența oferită: o cheie indică un „sejur foarte special”, 2 chei semnifică un „sejur excepțional”, iar 3 chei înseamnă „sejur extraordinar”.

Ce hoteluri recomandă Michelin?

Sunt multe, 124. Louise Cheer, redactor la U.S. Femail, a testat câteva dintre aceste hoteluri în orașe precum Miami, Chicago sau New York.

La Mandarin Oriental din Miami camerele încep de la 392 de dolari pe noapte. Hotelul impresionează prin atenția la detalii, cum ar fi oaspeții întâmpinați cu vederi spectaculoase ale golfului. Apoi servicii personalizate, cum ar fi un marcator plasat de personal în fiecare cameră. Pe lângă confortul camerelor și alegerile variate de perne, oaspeții pot savura un mic dejun delicios pe malul apei. Poți gusta preparate din toate țările.

Recomandări

CÂND SE SCHIMBĂ ORA
MUSK L-A CREAT PE STARK
SENTINȚĂ REDUSĂ
„MIAU” DAT CONCEDIU
NEESON SE RETRAGE
FĂ A.I. DIN CE AI

Apoi urmează The Langham, Chicago. Aici camerele încep de la 595 de dolari pe noapte. Hotelul e situat pe malul Chicago River, oferă camere spațioase și elegante, fiecare cu feronerie din podea până în tavan, asigurând vederi spectaculoase asupra orașului. Oaspeții pot explora The Langham Club, unde au acces la un mic dejun gourmet, gustări pe tot parcursul zilei și cocktailuri seara. În plus se află aproape de atracții precum Millennium Park și muzeul Art Institute of Chicago.

Rămânem în Chicago, la Pendry, unde dai 370 de dolari pe o noapte, se află în iconica Carbide and Carbon Building și combină stilul art deco cu un confort modern. Oaspeții pot explora decorul elegant al hotelului și pot savura preparate la restaurantele sale, care oferă o gamă variată de opțiuni culinare. În plus, hotelul este situat în inima orașului, ceea ce îl face ideal pentru atracții precum Navy Pier și Millennium Park.

Și Crosby Street Hotel, New York. Pentru o cameră dai de la 1,165 de dolari pe noapte. Crosby Street Hotel, situat în vibrantul cartier SoHo, oferă o atmosferă unică și primitoare, ideală pentru iubitorii de câini. Camerele sunt decorate cu imprimeuri îndrăznețe și detalii eclectice. Poți savura mese delicioase la The Crosby Bar, care este popular nu doar printre oaspeți, ci și printre localnici. Poți explora magazinele, galeriile de artă și restaurantele din apropiere.

Citește și