• La eveniment va fi prezentă și mama lui Beyoncé, Tina Knowles, care a fost vocală în sprijinul lui Harris.
  • Mitingul va include și alte personalități muzicale, precum Willie Nelson.
  • Această apariție este considerată crucială pentru mobilizarea tinerilor alegători.

Beyoncé va participa alături de candidatul la președinție Kamala Harris la un miting care va avea loc vineri în Houston, potrivit mai multor rapoarte de presă care atribuie surse apropiate campaniei, scrie Variety.

La miting urma să participe deja un alt simbol al muzicii texane, Willie Nelson (care, întâmplător, are o apariție cameo vorbită pe ultimul album al lui Beyoncé, „Cowboy Carter”). Tina Knowles, mama lui Beyoncé, care a fost deosebit de vocală în sprijinul lui Harris în acest an, va fi, de asemenea, pe afișul din Houston.

Deși rapoartele despre Beyoncé în sprijinul lui Harris au mai fost eronate – o alarmă falsă în timpul convenției democrate a dus la isterie și apoi la dezamăgire – știrile despre apariția ei în această săptămână sunt mai bine fundamentate și provin din mai multe publicații de renume. Washington Post a raportat știrea, atribuind-o unor persoane familiare cu planificarea care au vorbit sub rezerva anonimatului pentru a prezenta în avanpremieră un spectacol care nu a fost anunțat public”. De asemenea, știrea a fost raportată de NBC News, care a citat trei surse anonime familiarizate cu planurile.

Recomandări

CÂND SE SCHIMBĂ ORA
MUSK L-A CREAT PE STARK
SENTINȚĂ REDUSĂ
„MIAU” DAT CONCEDIU
NEESON SE RETRAGE
FĂ A.I. DIN CE AI

Beyoncé nu a emis în mod oficial o aprobare Harris-Walz până în prezent, dar poziția sa a fost puțin pusă la îndoială, de la sprijinul acordat de mama sa campaniei până la permisiunea explicită acordată campaniei de a utiliza „Freedom” ca melodie oficială. Vicepreședintele a avut piesa „Lemonade” din 2016, ca muzică de intrare și de ieșire la aproape fiecare apariție de când a devenit succesorul Președintelui Joe Biden în calitate de candidat democrat.

Decizia de a aduce una dintre cele mai mari vedete muzicale ale lumii vine după ce, la începutul acestei săptămâni, Bruce Springsteen și Eminem au apărut în campanie, iar Taylor Swift și Billie Eilish, printre mulți alții, au susținut-o.

Beyoncé rareori se aventurează în mod deschis în politică, dar că a cântat la un miting pentru Hillary Clinton în Ohio în 2016.

Se crede că Texasul nu se află în competiție ca stat electoral, dar alte curse de acolo ar putea fi în joc, inclusiv cursa pentru Senat dintre republicanul Ted Cruz și democratul Colin Allred – iar valoarea publicității naționale a uneia dintre cele mai mari două sau trei vedete pop din lume care face o apariție publică în statul său natal după o perioadă de timp în care nu a fost în centrul atenției este, desigur, incalculabilă.

Citește și