• Diminețile de weekend ar putea aduce câteva ore de ceață în sud și est.
  • Rămâi în oraș? Te așteaptă 20°C la amiază și dimineți nu foarte reci.
  • Traseul de dificultate medie Șaua Baiului – Valea Grecului poate fi parcurs în 3 ore.

Weekend-ul vine cu vreme numai bună de evadare! Muntele te așteaptă cu vreme superbă și aer curat, dar dacă nu ești fan al drumețiilor, rămâi în oraș sau dă o fugă la mare – soarele va fi prezent peste tot. Fii atent și la ceață dacă pleci dimineața!

Ce ne rezervă următoarele ore?

Ziua de astăzi ne rezervă o vreme bună, deși dimineața a început cu ceață în multe zone din România. Va fi soare peste tot, iar temperaturile ajung la 20 de grade în partea de sud a țării. Vântul este și el liniștit. Este o vreme specifică de toamnă, dar cu temperaturi mai mari decât ar fi normal în această perioadă. Diminețile sunt și ele mai calde decât zilele trecute.

Unde putem merge în acest weekend?

Vremea rămâne foarte frumoasă și în weekend în toată țara. Dimineața ar trebui să fim mai atenți la ceață în partea de est și cea de sud. Temperaturile sunt în creștere ajungând chiar și până la 23 de grade Celsius în partea de vest a țării. Este o vreme perfectă pentru iubitorii de munte. Acolo, până la 1200 – 1300 de metri, temperaturile sunt de 15 grade Celsius iar vântul este foarte liniștit și cald.

Recomandări

GUTERRES, RESPINS ÎN UCRAINA
ISRAELUL ATACĂ IRANUL
TRUMP O CRITICĂ PE HARRIS
TRUMP, VIZAT DE HACKERI
SINGURĂTATEA CA BOALĂ
SE SCHIMBĂ ORA

Citește și