• West Side Hallo Fest oferă concerte cu artiști renumiți.
  • Dovleacul gigantic de 2,5 metri va impresiona vizitatorii.
  • Thirty Seconds To Mars susține concert la Hala Laminor.
  • Oktoberfest aduce voie bună și surprize pentru iubitorii de bere.
  • Grădina Luminilor te invită la o experiență magică pentru toată familia.

Care sunt cele mai interesante evenimente din weekend? De la festivaluri pline de energie la concerte memorabile, le ai pe toate.

Pregătește-te pentru o experiență fantastică pe Insula Lacul Morii și nu rata concertul trupei Thirty Seconds To Mars! Iar dacă ești iubitor de bere, Oktoberfest te așteaptă cu brațele deschise.

Unde mergi în weekend-ul acesta?

Weekendul acesta promite să fie plin de distracție și voie bună în București, așa că pregătește-te să ieși din casă și să te bucuri de tot ce oferă orașul!

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ IRANUL
TRUMP, VIZAT DE HACKERI
SINGURĂTATEA CA BOALĂ
SE SCHIMBĂ ORA
MUSK L-A CREAT PE STARK
ISRAEL ATACĂ IRAN

West Side Hallo Fest se află la a doua ediție și va avea loc pe Insula Lacul Morii între 25 și 27 octombrie! Festivalul promite o mulțime de atracții, printre care concerte cu artiști renumiți precum Smiley, Carla’s Dreams și Vița de Vie.

Dar asta nu e tot! Vei vedea și un dovleac gigantic, de 2,5 metri, care va fi luminat la interior, totul din materiale naturale!

Pe scenă vor mai urca și Alexandra Crișan, Robin and The Backstabbers, Bucovina și mulți alții.

Vor fi și ateliere la acest eveniment?

Da, vei putea participa la o prezentare de modă, machiaj și coafură în tematică de Halloween, dar și la o paradă a costumelor!

Ateliere gratuite, concursuri, jocuri, muzică, dans, pictură pe față, animatori și magicieni. Toate te așteaptă la acest festival de poveste!

Dacă ești fan al muzicii live, nu poți rata concertul trupei Thirty Seconds To Mars! Aceștia vin cu turneul „Seasons World Tour” pentru a promova cel mai recent album al lor, „It’s the End of the World, But It’s a Beautiful Day”.

Concertul va începe la ora 18:00, la Hala Laminor, și promite o experiență memorabilă! Și nu uita, solistul trupei este nimeni altul decât Jared Leto, premiat cu Oscar!

Și pentru iubitorii de bere, Oktoberfest își deschide porțile în perioada 25-27 octombrie, începând cu ora 16:00 la mall-ul Prosper.

În final, nu uita să vizitezi Grădina Luminilor din Grădina Botanică, care revine anul acesta cu tema Frumoasa și Bestia. O experiență de basm pentru toți cei mari și mici, expoziția își deschide porțile azi, iar biletele sunt deja disponibile!

Deci, ce alegi? Distracție la festival, muzică live sau bere cu prietenii? Oricum ar fi, o să ai un weekend superb!

Citește și