• ISU a amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a două spitale din Capitală
  • Compartimentarea interioară include zonă de triaj şi zonă de tratament
  • Măsura, necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a două spitale din Capitală. Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire.

Măsura vine în sprijinul unităţilor spitaliceşti din Bucureşti, pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacităţii de preluare şi îngrijire a pacienţilor.

Cele două posturi medicale avansate au fost amplasate în curtea interioară a spitalelor Universitar de Urgenţă şi Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

„Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire”, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, măsura este necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei.