• Cel mai scump produs cumpărat de Black Friday este o maşină de 31.700 euro
  • Produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238.000 euro
  • Cea mai mare reducere a fost de 60.000 euro pentru un penthouse

Dacă adori cumpărăturile, înseamnă că ieri a fost ziua ta preferată din an. Tu dădeai click, click şi încă o dată click, dar uite cum arăta la capătul celălalt al… click-ului.

Cel mai scump produs vândut de Emag ieri a fost o maşină Ford.

Florin Filote, vicepreşedinte Emag: „Până acum, cea mai mare comandă pentru o maşină a însemnat 31.700 de euro. Avem şi apartamente, la fel, o premieră pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60 de mii de euro pentru un penthouse de 5 camere.“

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

„Spre deosebire de anul trecut, anul acesta clienţii comandă în medie cam două produse pe comandă, dintre care un produs mai scump, iar celălalt produs e un pic mai ieftin pentru că sunt din categorii precum produse pentru casă, fashion şi chiar băuturi alcoolice“, mai spune el.

Știi care a fost cel mai scump produs cumpărat de Black Friday, dar află şi care este cel mai scump produs pus la vânzare. Nimeni nu s-a încumetat însă să-l cumpere. Este vorba despre un velier cu motor Volvo Penta şi o lungime de 12.75 de metri. 238 de mii de euro costă velierul, redus de la aproape 284 de mii de euro.