• Cel mai scump apartament de pe piaţa clujeană costă 590.000 de euro
  • Apartament e dotat cu piscină şi saună
  • Apartamentul-spa e cât trei apartamente cu trei camere

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești într-un apartament-spa, cu piscină și saună, de dimensiunea a trei apartamente cu câte trei camere fiecare? Visul îți poate deveni realitate dacă vrei să te muți în Cluj și să scoți din buzunar 590.000 de euro. Pentru că atât costă cel mai scump apartament disponibil pe piaţă în Cluj-Napoca.

Apartamentul îți oferă o piscină cât o garsonieră, de 36 de metri pătrați, care are şi cascadă. „Poţi să te simţi bine, să te relaxezi, să faci o saună, o piscină, să stai frumos în zona de plajă, să serveşti un pahar de suc sau de vin“, spune omul de afaceri Adrian Marţian.

În camera piscinei, care dispune de centrală termică proprie, proprietarul a instalat un bar, un televizor, un şemineu, dar şi şezlonguri pentru relaxare. În total, apartamentul are o suprafaţă utilă cam cât trei apartamente cu trei camere, 175 de metri pătraţi.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

„Apartamentul din Bună Ziua este, într-adevăr, cel mai scump apartament din Cluj. Adevărul este nici nu sunt prea multe apartamente cu piscină, asta îl face să fie unic“, confirmă Mihai Pop, director de vânzări al unei agenţii imobiliare.