• Un bărbat a fugit, marți, cu suma de 10.000 de lei dintr-un sediu bancar din Sectorul 2 al Capitalei.
  • Individul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare.
  • La acel moment, în agenție se aflau doar angajați.
  • Romanescu Dragoș Ciprian, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei: „Nu a apucat să apese pe butonul de panică, bărbatul reușind să fugă”.

UPDATE Romanescu Dragoș Ciprian, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei spune că angajata nu a apucat să apese butonul de panică

Romanescu Dragoș Ciprian, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei: „Amenințarea s-a facut prin intermediul unui bilet scris care a fost înmânat casierei, bărbatul reușind ulterior să sustragă o sumă de bani. Aspectul pe care doresc să-l menționez este faptul ca nu a apucat să apese pe butonul de panică, bărbatul reușind să fugă”.

ȘTIRE INIȚIALĂ

UPDATE 13:30

Bărbatul i-a înmânat casieriței un bilețel pe care scria: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar. Dacă te conformezi, ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII
Sursă foto: Poliția Română

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat a amenințat, marți dimineața, casiera unei unități bancare din sectorul 2 al Capitalei, aflată pe Șoseaua Ștefan cel Mare, și a fugit cu 10.000 de lei. Polițiștii îl caută pe suspect.

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Conform unor surse, individul nu era înarmat.

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului.

Sursă video: Poliția Capitalei