• Villarreal – Real Madrid 1-1
  • Atletico Madrid – Barcelona 1-0
  • Hertha Berlin – Borussia Dortmund 2-5

S-a dus pauza competițională pentru meciurile echipelor naționale, iar cei mai tari jucători au revenit la cluburile lor. Nu toți au strălucit pe teren, însă.

La Real Madrid doar ce s-a vindecat Hazard de COVID, că Benzema și Ramos s-au accidentat. Cu 7 jucători indisponibili din cauza accidentărilor sau a coronavirusului, campioana Spaniei a reușit doar un egal pe terenul lui Villarreal.

Nici rivalii de la Barcelona nu au dus-o mai bine. Catalanii au pierdut derby-ul cu Atletico după o gafă a lui Ter Stegen și au rămas pe locul 10 în La Liga. Cei mai buni prieteni, Messi și Suarez nu s-au putut revedea pe teren. Suarez are COVID și e în izolare la domiciliu.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI

Cel mai fericit fotbalist al zilei a fost Erling Haaland. Vârful lui Dortmund a marcat de 4 ori în victoria cu 5-2 în fața Herthei Berlin și a demonstrat de ce a primit premiul pentru cel mai bun tânăr jucător al anului. Tot la Dortmund a debutat cel mai tânăr fotbalist din istoria Bundesligii. Youssufa Moukoko a avut dreptul să joace pentru prima dată pentru echipa mare la doar 16 ani, după ce a marcat 13 goluri în 4 meciuri la tineret. Borussia Dortmund rămâne pe locul 2 în campionatul Germaniei, la un punct în spatele lui Bayern.