• Ramona Olteanu și Răzvan Munteanu le mulțumesc tuturor angajaților din sistemul sanitar
  • Valerica Bică, biolog care procesează testele PCR pentru coronavirus: A fost un an greu
  • În spitale sunt internați 13.261 pacienți COVID, dintre care 1.251 sunt la ATI

1 Decembrie este despre recunoștință și mai ales despre apreciere, iar mulți dintre noi le mulțumesc medicilor, asistenților și infiemierilor. Medicul Valerica Bică spune că fiecare dintre noi a fost în acest an, un mic erou.

„Tuturor oamenilor le-aș mulțumi, că au fost alături de noi, împreună cu noi, au suferit, au plâns, ne-au omagiat, sau poate alții ne-au jignit„, spune prof. dr. Valerica Bică, specialist în genetică.

„Întregul personal din spitalul nostru, tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au înțeles, au încercat să ne dea o mână de ajutor, tuturor le sunt recunoscătoare„, a declarat Andreea Miclău, specialist în bateorologie.

Dar totuși, parcă nu e suficient. E nevoie de mai multă solidaritate. Pandemia asta ne-a dezbinat mai mult decât eram deja, dar ne-a și învățat o mulțime de lucruri.

„Am învățat să avem răbdare. Cred că eram obișnuiți să facem totul pe repede-nainte. Acum s-a oprit puțin timpul și am învățat să avem răbdare„, a declarat Ramona Olteanu, antreprenor.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

„Am început să luptăm unii împotriva celorlalți, să ne dezbinăm, ceea ce nu cred că este un lucru bun. Am o idee: dacă într-adevăr avem un dușman comun, trebuie să ne unim, să luptăm împotriva lui„, e de părere Diana Pap, soprană la Opera Națională Timișoara

Urarea mea pentru 2020 este: La mulți ani, România, fără frică și cu mai multă demnitate! Capul sus, că deja umblăm toți cocoșați! Ziua de 1 Decembrie înseamnă o emoție mai specială și e ziua tuturor, a noastră, a țării și mai ales a celor care a plecat din această țară și suferă după ea„, spune artistul Răzvan Munteanu.