• Barack Obama este membru fan base Rihanna.
  • Fostul Preşedinte şi-a cumpărat primele albume muzicale din banii săi.
  • Barack Obama a făcut un playlist cu piesele care l-au inspirat pe perioada mandatului său. Printre artiştii pe care i-a selectat se numără Beyonce, Bob Dylan, U2, dar şi The Beatles.

Barack Obama este fan Rihanna. Preşedintele este şi membru al unui fan page Rihanna.

Barack Obama a fost invitat pentru a doua oară la The Tonight Show. Fostul Preşedinte a fost provocat să cânte refrenul melodiei “Work” al Rihannei, însă acesta a adaptat-o în stilul propriu.

În ce priveşte muzica, Barack Obama a povestit în cartea sa despre cele mai frumoase amintiri de la Casa Albă, când asculta playslistul cu muzica preferată sau când avea parte de serate muzicale.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Întrebat de unde se trage dragostea pentru muzică, Obama a raspuns că se datorează copilăriei ciudate, a mixului cultural din partea părinţilor săi, cât şi datorită conexiunii care o creează muzică în relaţiile interumane.

Îmi aduc aminte că primele două albume pe care le-am cumpărat cu banii mei au fost  Cartea vorbitoare a lui Stevie Wonder, şi Goodbye Yellow Brixk a lui Elton John.”, a spus Obama.

În acelaşi interviu, Barack Obama a declarat că Drake i-a cerut permisiunea de a-l imita pentru un film. Jovial şi iubit de o lume întreagă, Obama l-a sfătuit pe artist, despre cum să îl imite foarte bine.

„Cheia e să vorbească lent. De ce ar face asta? Nu este ofensator? Cu cât vobeşte mai lent cu atât mai ferme vor fi şi frazele.”, a mai spus Barack Obama.