• Jocul Cyberpunk 2077 a fost lansat pe PC şi console.
  • Gamerii din România s-au costumat în personajele jocului.
  • Red Projekt a oferit banii înapoi gamerilor care s-au plâns de bug-urile din joc.
  • Cu ocazia lansării, câțiva gameri din România au luat parte la un cosplay.

Gamerii au avut motive să se bucure de finalul anului acesta. Jocul aşteptat de un deceniu a fost lansat. 328 de milioane de dolari a costat jocul Cyberpunk 2077. La fel ca ultimul film de la Marvel. L-au adus şi pe Keanu Reeves să aibă un rol în joc. Gamerii de la noi au sărbătorit într-un mod inedit marea lansare a jocului Cyberpunk. S-au îmbrăcat ca personajele care apar în Night City pentru o şedinţă foto.

„O să fie un joc foarte mişto, revoluţionar în opinia mea. Pentru că ne îndepărtăm puţin din zona aia de gaming cu are suntem obişnuiţi şi cred că o să trecem la următorul nivel. Sinceră să fiu toată experienţa de astăzi a fost pentru mine o evoluţie pentru că niciodată nu am apucat să fiu un personaj, să mă transform într-un personaj. Şi sincer mă simt badass”, a spus Antonia Nuckle, gamer streamer.

Jocul a atras şi probleme pentru studio-ul Red Projekt. Mulţi utilizatori s-au plâns de erori şi au cerut banii înapoi. Compania a pierdut din cauza asta aproape 3 miliarde la bursă a doua zi după lansarea jocului Cyberpunk 2077.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI