• Dacă ești un aventurier experimentat, GENETRIX te invită să iei loc în telescaun și să te bucuri de frumusețea ascensiunii.
  • Predealul nu e doar o stațiune pentru sportivi, ci și un loc minunat pentru un week-end de îndrăgostiți.
  • Dincolo de ce vei fotografia sau filma, vei rămâne cu senzația neprețuită a zborului.

Pentru mulți, muntele înseamnă aventură și trăire intensă. Cea mai apropiată zonă în care îți poți experimenta pasiunea e Valea Prahovei. Dacă ești un aventurier experimentat, GENETRIX te invită să iei loc în telescaun și să te bucuri de frumusețea ascensiunii. În câteva minute, urci 400 m pe verticală, adică mai mult decât hotelul Burj al-Arab din Dubai. În plus, peisajul de aici chiar merită: vezi stânci, brazi și relieful spectaculos, respiri aerul curat și auzi vântul cum îți spune că te așteaptă sus ca să vă luați la întrecere.

Predealul nu e doar o stațiune pentru sportivi, ci și un loc minunat pentru un week-end de îndrăgostiți. Când ieșiți din hotel pentru o plimbare romantică, îi spui: ”vreau să te duc undeva unde să fim doar noi doi”. Îți vei ține promisiunea oferindu-i locul de lângă tine pe telescaun și îi vei strânge mâna mai tare atunci când vă veți ridica. În amintire, o să vi se pară că vă auzeați inimile bătând împreună și puternic. Se spune că a iubi înseamnă a privi amândoi în aceeași direcție. Ei bine, telescaunul Predeal vă oferă priveliști minunate în orice direcție visați!

Între tine și frumusețe nu va fi nici un obstacol. Dincolo de ce vei fotografia sau filma, vei rămâne cu senzația neprețuită a zborului. GENETRIX îți reamintește că muntele te așteaptă să te bucuri de aventură cu îndemnul: trăiește, simte, bucură-te de înălțime!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ