• GENETRIX îți oferă ocazia să trăiești, să simți și să te bucuri de toate frumusețile munților în orice anotimp.
  • Pentru sportivii pasionați, stațiunile montane din Predeal sunt o alegere excelentă.
  • Aici, poți să îți exersezi sportul preferat, fie că este vorba de drumeții montane, mountain biking sau escaladă.

O escapadă romantică sau o excursie cu familia? Indiferent de scop, Genetrix îti oferă mijloacele!

Valea Prahovei este locul ideal pentru a te relaxa în mijlocul naturii sau pentru a practica sporturi de vară. GENETRIX îți oferă servicii sigure, moderne și accesibile pe tot parcursul anului.

Pentru sportivii pasionați, stațiunile montane din Predeal sunt o alegere excelentă. Aici, poți să îți exersezi sportul preferat, fie că este vorba de drumeții montane, mountain biking sau escaladă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pentru cuplurile romantice, telescaunul din Predeal este locul perfect pentru a petrece o zi sau o seară în aer curat. Plutind împreună pe deasupra culmilor, veți trăi o experiență unică și veți aduna amintiri de neuitat.

Valea Prahovei este ideală și pentru o excursie cu întreaga familie. GENETRIX oferă tuturor posibilitatea de a descoperi frumusețea locurilor în deplină siguranță și confort, datorită serviciului de telecabină Bușteni–Babele-Peștera. La urcare, vei fi fascinat de priveliștea spectaculoasă, iar odată ajuns sus, vei trăi o experiență memorabilă împreună cu familia ta.

După ce ai explorat înălțimile, poți să te bucuri de un pahar de vin și de o masă delicioasă la unul dintre restaurantele din zonă. GENETRIX îți oferă ocazia să trăiești, să simți și să te bucuri de toate frumusețile munților în orice anotimp.