• BITOLIA SPORT a pornit din pasiunea pentru sport și cu obiectivul de a le oferi atat sportivilor, cât și pasionaților de sport o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii premium, fabricate în România.
  • Pe lângă echipamentele destinate sportivilor de performanță, BITOLIA SPORT oferă și o gamă de produse sportive pentru cei care preferă acest stil vestimentar sau care sunt iubitori ai sportului.
  • Lansarea magazinului BITOLIA SPORT va avea loc pe data de 9 martie, ora 12.00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria.

Magazinul de echipamente sportive BITOLIA SPORT se va deschide publicului în Băneasa Shopping City, Galeria Feeria. Lansarea oficială a magazinului va avea loc în centrul comercial din Băneasa, pe 9 martie începând cu ora 12.00.

BITOLIA SPORT a pornit din pasiunea pentru sport și cu obiectivul de a le oferi atat sportivilor, cât și pasionaților de sport o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii premium, fabricate în România.

BITOLIA SPORT, singurul producător autorizat de ACS FC Dinamo București, pune la dispoziție atât în magazinele fizice, cât și în online, echipamentele necesare practicării sporturilor pentru profesioniști și amatori. Pe lângă echipamentele destinate sportivilor de performanță, BITOLIA SPORT oferă și o gamă de produse sportive pentru cei care preferă acest stil vestimentar sau care sunt iubitori ai sportului. BITOLIA SPORT oferă clienților diferite categorii de produse de calitate superioară cu România, Dinamo, precum și produse complementare BITOLIA SPORT: tricouri, treninguri, pantaloni, geci și diferite accesorii, toate concepute pentru susținerea echipei favorite.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

Lansarea magazinului BITOLIA SPORT va avea loc pe data de 9 martie, ora 12.00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria.