Monica Munteanu, despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări și hate

Monica Munteanu Ducarrozspecialistă în comunicare strategică și relații publice, a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări și hate.

“Trădările personale au fost foarte greu de gestionat și am suferit de multe ori. Cât privește pe cele profesionale, sunt exagerat de puternică” a declarat Monica în cadrul podcastului moderat de Romeo Chiriac.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

Monica spune că a cunoscut fenomenul deepfake încă din anii 2018/2019. “Am intrat în contact cu acest fenomen acum niște ani la o persoană publică foarte cunoscută. Care avea un video care circula foarte serios pe internet. Nu știam foarte bine ce este asta și a fost o panică generală“.

Legat de hate, Monica a spus: ”Acești oameni care fac asta pe internet în mod clar nu sunt foarte stabili, sau poate nu sunt nici măcar majori mulți dintre ei… Unii dintre ei devin periculoși în viața reală și am avut niște povești dramatice. La un concert la sala Sala Palatului al unei persoane publice era un fan extrem de înfocat care amenința că o să taie cablurile de la generator… pentru că el nu a primit o invitație gratis în urma solicitărilor multiple.

Monica a mai analizat latura întunecată a narcisistului patologic, anume situația când narcisicul amenințat de performanța mai bună a altcuiva, reacționează denigrându-l pe celălalt.