Dacă vă numărați printre doamnele pasionate de hairstyling, atunci probabil că știți că placa de păr este una dintre cele mai folositoare ustensile de coafat. De la părul drept până la cel ondulat, aveți o mulțime de posibilități prin care să uimiți, indiferent de ocazie. De aceea, în rândurile ce urmează, vrem să vă ajutăm pe această cale prin a vă spune cum puteți obține patru coafuri minunate, perfecte atât pentru mersul la birou și viața obișnuită, de zi cu zi, cât și pentru evenimentele mai selecte. Astfel, veți rămâne cu un look de milioane și veți putea impresiona cu fiecare apariție. Să începem!

Placa de păr este recunoscută ca fiind una dintre cele mai folositoare ustensile de styling. Acest lucru este datorat multitudinilor de coafuri care pot fi create cu ajutorul său, dar și funcțiilor smart cu care s-a adaptat la schimbările de pe piață. Acum, când doriți să vă cumpărați un astfel de dispozitiv, puteți găsi plăci cu ionizare și încălzire treptată, de exemplu, concepute special pentru a proteja părul și a-i oferi un look strălucitor. Sau, mai puteți găsi și plăci confecționate din diverse materiale cum ar fi ceramica sau turmalina, după nevoi. Acest dispozitiv vă oferă o mulțime de posibilități. De aceea vrem să ne axăm și noi pe același subiect, pentru a vă ajuta să obțineți cele mai frumoase coafuri din confortul casei dumneavoastră. În continuare, vă vom prezenta cele patru hairstyle-uri promise, în speranța de a vă convinge de utilitatea plăcii.

  • Coafuri obținute cu ajutorul plăcii

Începem cu cel mai simplu de făcut și ușor de obținut hairstyle și anume, părul îndreptat. Probabil că v-ați așteptat la acesta, având în vedere că placa de păr este folosită predominant pentru îndreptare. Dar totuși, nu trebuie să îi ignorăm funcția „de bază”. O placă achiziționată corect, în funcție de tipul dumneavoastră de păr și nevoile personale, vă va oferi o coafură mătăsoasă și strălucitoare numaidecât. Însă, ce trebuie să rețineți este că aveți nevoie și de produse anti deteriorare înainte de folosirea sa. Puteți utiliza un spray ce protejează părul împotriva arderii, de exmeplu. Iar apoi, după ce aplicați protecția, tot ce vă rămâne de făcut este să porniți placa, să îi setați temperatura dorită și să vă îndreptați părul cu mișcări ușoare și line. Veți obține una dintre cele mai admirate coafuri, ce se va potrivi atât evenimentelor selecte cât și activităților zilnice.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION
SUBVENȚIA CU DE TOATE

Următorul hairstyle pe care dorim să vi-l prezentăm este părul cu volum, ce are aspect de uscare la salon. De vreme ce bretonul, fie el lung sau scurt, a prins popularitate și printre doamnele de la noi, acum e momentul perfect să vă perfecționați tehnica de îndreptare a părului, astfel încât să pară că aveți un volum de două ori mai mare. Tot ce trebuie să faceți este să vă uscați părul după metoda preferată și apoi să folosiți placa înspre exteriorul feței, obținând astfel aspectul de capilar voluminos, uscat la salon. Folosind această tehnică, vă garantăm că vă veți pune bretonul și forma feței în evidență.

Un alt hairstyle demn de lăudat este și cel în care obțineți buclele ușoare. Desigur că, pentru acesta puteți folosi și un ondulator BaByliss, însă dacă aveți un buget mai restrâns sau deja dețineți o placă de păr, atunci nu ezitați să-l încercați de îndată. Tot ce trebuie să faceți este să rulați părul în jurul plăcii, formând o spirală, și apoi să trageți ușor în jos până ce obțineți bucla. La final, veți rămâne cu o coafură de invidiat, plină de strălucire.

Și iată-ne ajunși și la ultimul hairstyle din acest articol și anume, părul ondulat. Pentru a obține mult îndrăgitele bucle „beachy waves” trebuie să folosiți placa pornind de la rădăcină spre vârfuri. Prin mișcările ușoare de stânga-dreapta ale mâinii, veți obține niște bucle ușoare cu aspect natural care vor atrage toate privirile. Fiindcă trebuie să repetați mișcările pentru fiecare șuviță, această coafură poate părea migăloasă. Însă, la final, cu siguranță efortul dumneavoastră va fi răsplătit de laude și complimente.

Acum că ați aflat ce fel de coafuri puteți obține cu ajutorul plăcii, mai trebuie doar să aveți încredere în precizia dumneavoastră și astfel veți reuși să vă impresionați toți apropiații.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum aveți încredere că vă puteți coafa în moduri minunate de acasă. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy styling!