Doar pentru că vremea este gri în timpul iernii, asta nu înseamnă că și ținutele tale trebuie să fie la fel. Adaugă culori strălucitoare și modele noi în garderoba ta de iarnă cu aceste ultimele modele de ghete și cizme. Unele sunt practice, iar altele mai puțin, dar ai garanția că obții toate complimentele atunci când te aventurezi cu curaj afară.

Încălțămintea pe care o purtăm trebuie să fie adaptată timpului, dar să fie și modernă. Iar moda se schimbă și la acest capitol destul de des și este important să fii la curent cu ceea ce se poartă. Vezi mai jos cele cinci modele pe care trebuie să le ai iarna asta, care te vor duce de la viscol la birou, cu stil!

Botine din piele

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Ce trebuie să știi din start este că se poartă încălțămintea din piele. O pereche de botine damă, spre exemplu, realizate din piele naturală, arată foarte bine și sunt foarte rezistente. Optează pentru o pereche de botine de damă cu toc cubanez masiv. Poartă-le cu o rochie vaporoasă, cu imprimeu bogat și vei arăta senzațional. Unul dintre cele mai apreciate modele este cel de botine supraînălțate cu material textil elastic.

Ghete cu detalii

Ghetele cu detalii aplicate sunt o alegere foarte inspirată, întrucât dau o notă aparte încălțămintei. Poți alege, spre exemplu, o pereche de ghete cu detaliu drapat. Modelul este foarte feminin tocmai datorită detaliului acestuia care seamănă cu un volan vaporos. Pielea veritabilă și tocul gros sunt alte elemente care îi conferă un aspect extrem de calitativ acestui model.

Ghete impermeabile

Și pentru că ne așteptăm ca de la o zi la alta vremea să se schimbe și să vină zăpada, vei avea nevoie și de o pereche de ghete din piele impermeabile. Optează pentru o pereche confortabilă, cu talpă joasă, realizată prin tehnologie NeverWet. Dincolo de faptul că vei avea mereu șosetele uscate întrucât prin ghetele acestea nu va pătrunde apa, materialul din care sunt realizate este rezistent la pete.

Și pielea întoarsă este tot mai căutată. Textura sa merge perfect cu o pereche de jeansi, spre exemplu. Alege o pereche de cizme UGG pentru damă și poartă-le pentru confort maxim, indiferent de vreme.

Ghete cu talpă masivă

Un model de încălțăminte foarte interesant și în tendințe este cel cu platformă. Optează pentru o talpă cu înălțime egală pe toată suprafața, de preferat nu mai mare de 3,5 centimetri. Sunt mai interesante ghetele în acest fel. În plus, caută un model cu catarame cu nituri și o nuanță kaki. Aduc mult spre stilul army, foarte în vogă sezonul acesta.

Ghete Chelsea

Printre tendințele din acest sezon se numără și modelul de ghete Chelsea fără închidere. Sunt feminine, deși păstrează nota aceea clasică, ușor masculină. Alege o pereche cu talpă masivă, cu striații antiderapante. Și nu uita! Toate aceste modele și multe altele pot fi comandate foarte simplu direct din aplicația Fashion Days. Nu mai trebuie să colinzi la rând magazinele din mall. Acum le ai pe toate într-o singură aplicație și îți poți alege ceea ce îți dorești rapid și fără pic de efort.