Salopetele sunt o declarație de modă, dar pot fi uneori dificile. Așadar, suntem aici pentru a vă spune cum să alegeți tipul potrivit de salopetă.

Salopetele pot face cu siguranță ca cineva să arate cu atât mai elegant. Îmbrăcămintea din cap până în picioare, all-in-one, poate oferi un look spectaculos în orice zi. Pentru zilele în care nu puteți alege o ținută, îmbrăcați o salopetă de damă și sunteți gata de plecare. Fiind cea mai trendy și mai simplă ținută, este totuși evitată de mulți. De ce? Pentru că, salopetele pot fi uneori dificile, iar tipul greșit vă poate oferi un look total neplăcut. Prin urmare, suntem aici pentru a vă spune cum să alegeți tipul potrivit de salopetă de damă și să o stilizați în cel mai bun mod pentru a o face să arate bine.  

Găsirea salopetei perfecte vă poate transforma garderoba și poate inspira noi idei de ținute. Iată cum puteți cumpăra și accesoriza această ținută all-in-one:

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Purtați-o în straturi

Salopetele sunt în sine o piesă la modă, dar poate deveni plictisitoare uneori sau unele persoane se pot sfii de la a purta acele salopete de damă fără mâneci. Noi avem soluția perfectă pentru asta. Adaugă doar un tricou sau o cămașă pe dedesubt și aveți o nouă piesă statement adăugată la ținută. Stratificarea unei salopete de damă fără mâneci vă va face să arătați chic și confortabil în același timp.

Găsiți stilul și forma potrivită

Salopetele vin în toate formele și mărimile, adaptate la diferite tipuri de corp. Găsirea stilului potrivit de salopetă este la fel de importantă ca și găsirea potrivirii potrivite. Puteți încerca salopete dama cu mâneci lungi, topuri cu spatele gol, cu volane, decolteuri adânci în V și multe altele pentru a găsi ținuta perfectă.

Începeți cu o salopetă neagră

Dacă este prima dată când cumpărați o salopetă, una neagră ar putea fi o modalitate excelentă de a începe. Culorile solide sunt ușor de asortat cu alte accesorii, iar dvs. puteți folosi o salopetă neagră pentru multe ocazii – la serviciu, la un cocktail sau la o ieșire cu prietenii.

Aduceți pantofi

Atunci când mergeți la cumpărături, aduceți pantofii pe care ați dori să îi purtați cu ținuta – pantofi cu tocuri plate, adidași sau cu tocuri înalte – și testați-i. Adidașii se pot asorta bine cu o salopetă casual, în timp ce tocurile merg cel mai bine cu salopete elegante mai formale, cu picioare largi.

Luați în considerare accesoriile

Mai multe accesorii se pot asorta cu salopeta, inclusiv coliere, curele, brățări, blazere, jachete din piele, genți de mână și multe altele, pentru a aduce un accent ținutei.

Dungile verticale

Dungile verticale sunt cea mai bună alegere pentru o salopetă, deoarece vă pot face să păreți mai înaltă. Dar nu uitați să nu optați pentru dungi orizontale, deoarece acestea vă pot face să păreți scundă și să dați o iluzie de siluetă largă. Așadar, pentru următoarea ieșire în oraș, alegeți o salopetă cu dungi verticale și sunteți gata de plecare.

Definiți-vă talia

Multe salopete de damă vin de obicei cu o curea sau chiar dacă nu au, alegeți o curea pentru a o asorta cu salopeta. Strângerea taliei cu o curea vă poate ajuta să vă definiți talia și să adăugați feminitate look-ului. Acest lucru vă poate ajuta să vă definiți formele și să vă oferiți un aspect mai structurat.

Purtați tocuri

Tocurile pot da unei salopete de damă un aspect mai sofisticat, evident, cu excepția cazului în care vă aflați pe plajă. Mai ales cu pantaloni cu picioare largi, purtarea tocurilor înalte vă poate duce ținuta la un alt nivel, dar dacă optați pentru pantofi fără toc, vă poate face să arătați neglijentă și dezordonată.

Culori vii

Culorile închise vă pot face cu siguranță să păreți slabă, dar dacă alegeți o salopetă în culori vii puteți ieși în evidență în mulțime. Culorile vii pot fi potrivite pentru orice fel de ocazie și vă vor pune în top. Așadar, modernizați-vă garderoba cu o salopetă în culori vii și arătați excentric.