Botinele sunt articole de încălțăminte expresive și alegerea perfectă pentru primăvară și toamnă, atunci când vremea nu este nici rece, nici caldă. Pot fi purtate cu haine de vară, la fel de ușor precum pot fi incluse în ținute stratificate. Dar cum să porți o pereche de botine dama  pentru a da dovadă de mult stil?

De ce merită să alegi botine damă?

Modelele de botine damă din piele sunt într-adevăr un must have pentru zilele răcoroase. Datorită diferitelor modele variate, acestea sunt potrivite pentru toate look-urile și stilurile. Cheia succesului acestor pantofi atemporali poate fi rezumată în două cuvinte: eleganță și durabilitate. 

Aceste modele de top se potrivesc perfect pe glezne și îți permit să mergi confortabil toată ziua. Indiferent dacă plouă sau este vânt, poți conta oricând pe botinele din piele, căci vor rezista de-a lungul anotimpurilor și se vor adapta la schimbările de temperatură. 

Botine damă – cum să le porți pentru a da dovadă de eleganță și stil?

Botinele plate, cu platformă sau cu toc vor asigura o ținută îndrăzneață. Acest model de pantofi poate fi purtat cu orice: blugi, pantaloni, o rochie lungă sau o fustă. Alegerea este doar a ta. Ai posibilitatea, de asemenea, de a purta botinele pe picioarele goale, atunci când este cald, cu pantaloni scurți, o rochie scurtă sau cu o fustă lungă, pentru un look boem.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dar, botinele sunt perfecte și pentru a fi purtate la birou. Modelele colorate și elegante vor oferi unei mici rochii negre o notă veselă. Dacă preferi un stil mai clasic, optează pur și simplu pentru o pereche de botine albastre sau negre, care sunt ușor de purtat cu orice ocazie.

Dacă vrei să cumperi o singură pereche de botine, atunci optează pentru un model clasic, într-o culoare cafenie. Este o pereche neutră perfectă, extrem de versatilă, ce se potrivește ușor cu tot ce ai în garderobă. Botinele în această culoare sunt mult mai la modă decât o pereche standard neagră, totuși nu uita să alegi și poșete damă de culoare diferită pentru contrast elegant.

3 idei de ținute stilate cu botine damă 

  • Cu rochii

Asortează botinele cu o rochie pe corp și o jachetă de piele neagră sau un trench negru închis. În acest fel, botinele nu vor arăta plictisitoare și lipsite de stil. Iar dacă vei alege botine negre, vei arăta fabulos oriunde te-ai afla, de la o ieșire cu prietenele și până la o plimbare pe străzile Parisului.

  • Cu blugi

Combină botine într-o culoare deschisă cu blugi skinny de culoare închisă, o tunică și o jachetă. Alternativ, poți opta și pentru leggings negri, care pot fi purtați în locul blugilor, dar trebuie să ai grijă să alegi un top mai lung.

  • Botine cu imprimeu pentru a adăuga viață ținutelor

Dacă preferi de obicei să porți ținute negre, alege un model îndrăzneț de botine. Optează pentru un model alb- negru sau alege unele cu imprimeu leopard, considerat ca fiind neutru de multe fashioniste. În acest fel, o ținută neagră va fi mult mai stilată. 

Botinele de damă sunt disponibile în magazine într-o gamă largă de modele și culori, astfel că, orice femeile va găsi ceva potrivit pentru sine și pentru stilul vestimentar personal. În concluzie, indiferent ce botine vei alege, stilizările tale nu vor fi niciodată plictisitoare!