A sosit vara cu tot ce are ea mai frumos și tot ce îți doreșți e să fii în vacanță? Nimic mai simplu, reinventează-ți toate look-urile de vara cu un costum de baie în loc de top. Astăzi îți propunem să încerci câteva ținute lejere care duc orice costum de baie de la plajă sau piscină direct în mijlocul orașului!

Pe nisip, dar și în afară lui, un costum de baie cu dungi și decolteu halter va fi atracția tuturor privirilor. Poartă-l și la o ieșire cu fetele în oraș, în combinație cu blugi baggy, sandale cu toc și o eșarfă în par!

Da o șansă și acelor costume baie dintr-o singură piesă! Un costum de baie întreg, negru, nu trebuie să lipsească din garderoba ta, mai ales dacă are și spatele gol. Poartă-l la un date night cu bermude și sacou din în, tocuri kitten și o poșetă plic. Saaau… De ce să porți un costum de baie neutru când obții un efect mult mai de impact alegând unul galben? Și sunt atâtea nuanțe din care poți alege sezonul asta: galben păi, galben neon, galben pal!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Un costum de baie întreg alb, de inspirație retro, e topul cu care vei putea purta sezonul asta toate fustele tale midi. Combină-l cu un imprimeu floral și accesorii din materiale naturale pentru o plimbare pe faleză! Nu uită nici de roz pudrat că înlocuitor perfect al albului pentru vara: atunci când îți faci lista pentru noul sezon trebuie să conțînă și puțîn roz! Roz bonbon, pudrat, fuchsia sau pastel, nu contează nuanță ci doar combinațiile de stil pe care ți le imaginezi pentru zile însorite.

Weekendul e momentul când mânecile se suflecă și imprimeurile devin jucăușe, așa că poartă un sutien de baie wow sub cămașă ta subțire din denim. Și potrivește totul cu o fustă mini și sandale cu design sport. Verdele este luminos, cald și energic și emană prospețime în toate nuanțele sale, așa că folosește-l în combinație cu orice alte culori puternice pentru o apariție wow! Alege nuanță preferată și apoi încă o nuanță în contrast, că să faci un mix&match în ton cu vremea de afară.

Ceea ce îți place la albastru e felul subtil în care aduce puțînă elegantă în orice ținută. Și se potrivește de minune cu orice altă culoare de vara, atât pentru un look relaxat și stylish. Dacă și ție îți e dor să compui un outfit demn de orice vacanță pe o insula, poartă la plimbare pe plajă șorțul de baie albastru cu o bustieră în același ton, pentru un look casual de vara. Ai primit memo-ul da? Imprimeurile grafice sunt încă în tendințe, iar pentru vara au apărut în cele mai versatile nuanțe, încearcă-le și tu!

Iar dacă look-urile de mai sus te-au inspirat să dai o fugă până la mare, iată și câteva genti dama super încăpătoare pentru sesiunea de bronzat din weekend!