Deși bărbații nu sunt recunoscuți ca fiind la fel de pretențioși ca femeile atunci când vine vorba de pantofi, există câteva modele de pantofi pe care aceștia trebuie să îi aibă în garderobă, astfel încât ținutele pe care le obțin să fie completate în cel mai potrivit mod.

Până la urmă, alegerea unei anumite perechi de pantofi este foarte importantă pentru completarea ținutei și pentru reflectarea stilului vestimentar pe care îl ai. 

Ce modele de încălțăminte sunt cele mai purtate astăzi de bărbați?

Confortul și lejeritatea sunt cele mai iubite astăzi, iar acest lucru se aplică și în cazul modelelor de pantofi pe care iubesc bărbații să le poarte. Tocmai de aceea, printre cele mai purtate modele de pantofi pentru bărbați se numără adidașii și tenișii. Cu o pereche de sneakers la modă, în culori deosebite și cu detalii moderne poți completa cu succes orice ținută casual în care nu te simți numai extrem de confortabil, ci simți că ai și un plus de eleganță.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

La granița dintre casual și elegant se află și espadrilele, acel model de pantofi extrem de lejeri care pot fi purtați atât cu tricou, cât și cu cămașă, în combinații de culori inedite. Espadrilele oferă ținutelor un aspect tineresc, dezinvolt, făcând purtătorul său să se simtă confortabil și optimist. 

La fel de căutați sunt mocasinii, aceștia fiind asortați mai ales la ținutele elegante din zilele călduroase. Extrem de versatili, mocasinii sunt perfecți și pentru o cină în oraș, și pentru ținuta de birou, și pentru un interviu sau chiar pentru o masă în familie. 

Cei care doresc să obțină un plus de eleganță, înlocuiesc mocasinii cu o pereche de pantofi Oxford pe care îi poartă alături de un costum la evenimentele formale. 

Ținutele de vară sunt completate de șlapi, sandale sau chiar teniși, iar cele de iarnă pot fi completate de o pereche de ghete înalte sau de bocanci stil armată. 

pantofi pentru bărbați

Cu ce asortează bărbații pantofii pentru ținute la modă?

Unul dintre cele mai purtate articole vestimentare, atât de femei, cât și de bărbați, sunt blugii. În diverse modele și culori, blugii pot fi purtați și cu o pereche de sneakers, și cu o pereche de mocasini, alegerea pantofilor potriviți făcându-se în funcție de modelul blugilor, dar mai ales de preferințele personale și de stil. Poți alege o pereche de blugi pentru bărbați pe modivo.ro pe care să îi porți alături de o pereche de sneakers cu un design minimalist pentru purtare zilnică sau cu o pereche de sneakers cu un design deosebit, versatil pentru a avea o ținută casual de excepție. De asemenea, poți găsi pantalonii potriviți și pentru a-i purta alături de o pereche de mocasini sau de pantofi Oxford, preferați fiind cei eleganți, chiar de costum. 

Așadar, alegerea unei perechi de pantofi care să completeze perfect o ținută bărbătească este o chestiune relativ complexă pentru care este nevoie să ții cont și de preferințele personale sau de stil, dar și de ultimele tendințe în modă.