Marca TEFAL este cunoscută pentru calitatea produselor pe care le produce. Inițial lansată pe piață ca producătoare a revoluționarei tigăi care nu lipește, în prezent brandul franțuzesc oferă o gamă largă de electrocasnice cu raport foarte bun calitate-preț. Bineînțeles că toți pasionații de gătit își doresc în bucătărie ajutoare de încredere, pe care să se poată bizui când prepară diverse bunătăți. Un robot de bucătărie performant face diferența, atunci când ai de preparat rețete simple sau mai complicate,mai ales deserturi. Dacă vrei să știi care este cel mai bun robot de bucătărie, află că există diverse topuri în funcție de multe criterii, dar nici unul nu este infailibil. Cel mai bun pentru tine este cel care răspunde nevoilor tale, de aceea este important să te gândești în ce fel îl vei folosi, care sunt funcțiile cele mai necesare, pentru a face cea mai bună alegere. Află caracteristicile principale ale câtorva modele înainte să decizi.

Robot de bucătărie TEFAL Masterchef Grande QB813D38

Motorul acestui aparat are o putere de 1500W, 8 viteze, este robust și oferă o mișcare dublă, capul robotului și intrumentul atașat rotindu-se în direcții opuse, pentru obținerea unor rezultate omogene. Are un design modern și finisaj metalic de tip premium, așa că se va potrivi în orice bucătărie. Acest robot de bucătărie are un preț mai ridicat, dar este compus din cam tot ce ai nevoie la gătit.

Bolul este XXL , cu o capacitate de 6,7 kg, din inox, în care poți prepara 2,6 kg amestec sau 2,2 kg aluat. Setul de trei ustensile de patiserie servesc  funcțiile principale și ai: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, paletă pentru amestecat și tel pentru ouă sau alte preparate pufoase. Robotul conține și mașină de tocat carne cu trei site din inox, bine ascuțite, pentru diferite tipuri de procesare (fin, mediu și grosier) și un accesoriu pentru carnați. Blenderul de sticlă, cu capacitate de 1,4 litri este un ajutor neprețuit pentru prepararea supelor cremă, a smoothi-urilor sau pentru spargerea gheții.  Procesorul de alimente include 3 discuri pentru feliere fină și grosieră, tăiere și o lamă pentru tocat. Cu acesta poți procesa o diversitate de fructe și legume, dar și brânzeturi , ciocolată sau alune.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Robot de bucătărie TEFAL Double Force DO822838

Robust, elegant și multifuncțional sunt calitățile cu care te îmbie acest model de robot de bucătărie de la Tefal, care e perfect pentru o persoană ce gătește regulat. Dotat cu două motoare, are 1000 W putere și 6 setări de viteză. Bolul principal are 3 litri capacitate (1,5 l capacitate utilă) și recipientul de tip blender 2 litri (1,5 l capacitate utilă). Lamele de tip PowelixLife sunt din oțel inoxidabil cu înveliș de titan, pentru o performanță îndelungată și cele două discuri reversibile pentru răzuire și feliere sunt din inox. Pachetul mai cuprinde: spatulă, accesoriu pentru frământare, disc pentru emulsionare,  tocător pentru ceapă, usturoi sau  condimente și tel pentru ouă sau frișcă. Este prevăzut cu sistem EasyLock, pentru blocarea ușoară a capcului, iar bolul poate fi blocat în două poziții, pentru a se potrivi atât dreptacilor cât și stângacilor. Toate componentele, exceptând baza cu motor, se pot curăța în mașina de spălat vase.

Robot de bucătărie TEFAL Wizzo QB300138

Acest robot de bucătărie, cu design compact și utilizare frontală, are un motor de 700 W putere, cu 4 trepte de viteză și funcție puls. La un preț rezonabil, îți simplifică viața în bucătărie, în special dacă ești pasionat de prepararea deserturilor. Are un bol din oțel inoxidabil, prevăzut cu protecție împotriva stropilor, ce are o capacitate de 4 litri și capacitate utilă de 0,8 kg pentru aluat de pâine și 2,7 kg pentru aluat de prăituri. Dispune de 3 ustensile de patiserie; pentru frământat, amestecat și tel cu tehnologie Flex Wisk, ce ajunge până la baza bolului pentru o textură fină și pufoasă. Brațul robotului are o mișcare planetară, proiectată să acopere toată suprafața bolului, pentru rezultate de mixare excelente. Acest model nu are multe accesorii, deci este mai ales pentru realizarea produselor de patiserie.