(P) Cum să îți cumperi un laptop pentru jocuri în 2021

Deși desktopul rămâne suprem printre mulți jucători pasionați, uneori ai nevoie pur și simplu de ceva mai portabil. Un laptop pentru jocuri este o platformă în mișcare, care deține puterea necesară pentru a juca jocuri, încastrată într-o dimensiune pe care o poți lua cu tine oriunde.

Când îți cumperi un laptop pentru jocuri, cum ar fi un Lenovo Legionnu te uiți doar la specificațiile procesorului. Primești un computer întreg, inclusiv o tastatură și un ecran încorporat. În acest articol, vom trece prin câteva din deciziile pe care va trebui să le iei atunci când cumperi un laptop pentru jocuri, astfel încât să îl poți alege pe cel mai bun pentru bugetul și nevoile tale.

Să începem cu câteva sfaturi rapide:

Ce specificații ar trebui să caut?

Deși unele jocuri folosesc CPU, majoritatea jocurilor sunt încă legate de GPU, deci aceasta este una dintre cele mai importante decizii pe care le iei, atunci când îți cumperi un laptop pentru jocuri.

Deși GPU-ul este important, vei dori, de asemenea, să cauți un procesor bun, memorie RAM suficientă și mult spațiu de stocare.

Ce ar trebui să caut la un ecran?

Afișajele laptopurilor sunt adesea trecute cu vederea, dar sunt extrem de importante. Dacă nu conectezi un laptop la un monitor, ecranul încorporat va fi modul în care îți vei vedea toate jocurile.

Exit mobile version