În prezent, mediul online pune la dispoziția gamblerilor din România, extrem de multe opțiuni, pentru ca aceștia să aibă constant noi provocări. Însă, unele lucruri rămân neschimbate și își păstrează elementele clasice, așa cum este cazul loteriei naționale. Ea a fost fondată acum mai bine de 100 de ani, mai exact pe data de 14 Septembrie 1906 și a fost sursa unor câștiguri legendare.

Poți oricând să citești mai multe despre extragerea loteriei românești aici, pentru a știi cum să procedezi pentru a participa și, eventual, pentru a câștiga. În cadrul Loteriei Române, există și alte loterii extra, care sunt organizate la nivel național, de aceeași companie. Printre ele se află varianta “Loto 6/49 și Noroc”, “Loto 5/40 și Super Noroc”, “Joker și Noroc Plus”, dar și multe altele, precum “PronoSport”, “Prono-S” sau “Loz Instant”.

Caracteristicile Loteriei Române tip 6/49

După cum spuneam, în cadrul loteriei naționale vei găsi mai multe versiuni, fiecare având câteva specificații aparte. Pentru 6/49 este important să știi că:

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
  • În fiecare săptămână au loc două evenimente, mai exact în zilele de Joi și de Duminică.
  • În apropierea sărbătorilor precum Anul Nou, Paște și Crăciun, fondul premiilor crește considerabil, la fel ca numărul participanților.
  • Extragerile sunt transmise Live, în cadrul emisiunii Românii au Noroc, de pe canalul RomaniaTv. Rezultatele se găsesc ulterior și pe site-ul Loteriei, iar ele sunt făcute publice și în ziare, și la mai multe posturi de radio.
  • Pe site-ul oficial al Loteriei Române poți să faci simulări de bilete, însă ele se pot plasa doar fizic. Pentru a participa, va fi nevoie să completezi un cupon de marcaje fizic, pe care îl vei depune la un partener sau pe care îl vei scana la un aparat special, iar în schimbul său vei primi un bilet de joc, tipărit. Acesta din urmă este singura dovadă recunoscută oficial și singurul document prin care poți revendica posibilul câștig.
  • Pentru a primi un premiu la loto 6/49 este nevoie ca din cele 6 numere norocoase să ghicești cel puțin 3, pentru a te încadra într-una dintre cele 4 categorii de câștiguri.

Pe lângă toate aceste date cu privire la versiunea simplă a Loteriei Române 6/49, mai există alte câteva veriuni conexe. Spre exemplu, NOROC se poate juca doar pe un bilet 6 din 49 clasic.

Indiferent la ce loterie dorești să îți pui la încercare șansele, ai grijă să faci investiții moderat și să îți asumi faptul că sumele pe care le joci pot să fie pierdute. Desfășoară-ți activitatea moderat și informează-te mereu din surse oficiale, cât mai sigure. Asta te va ajuta să știi cum să joci, dar și cum să eviți situațiile neplăcute.

Spre exemplu, dacă vrei să îți construiești o tehnică, pentru a avea mai multe șanse de câștig, poți să consulți statistici pe baza rezultatelor precedente. Indiferent de loteria pe care o alegi, vei observa că unele opțiuni au tendința de a ieși mai des ca altele. Așadar, folosește-te de site-uri precum LotoStats sau inclusiv Digi24, pentru a face un studiu asupra ultimelor câteva extrageri.

Încearcă să nu te lași complet în voia sorții, ci să îți faci selecțiile motivat. Însă, nu neglija că loteria este un joc de noroc, așadar nu vei știi niciodată cu siguranță care sunt viitoarele rezultate, ci poți doar să le aproximezi mai bine!