Asociezi denimul în primul rând cu pantalonii din denim. Se poate spune cu siguranță că probabil că nu există persoană care să nu aibă în garderobă cel puțin o pereche de pantaloni din acest material. Cu toate acestea, jachetele de denim pentru bărbați încep să câștige popularitate și nu este fără motiv. Sunt perfecte pentru zilele de toamnă și primăvară. Le poți purta și într-o seară de vară sau iarna sub jachetă. Geaca din denim este atemporală și universală, este complementul perfect pentru multe stiluri de zi cu zi. Ce o face atât de specială? Cu ce ​​să o porți pentru a arăta elegant?

Ce ar trebui să aibă o jachetă de denim bună?

Fiecare articol de îmbrăcăminte are propriile sale caracteristici unice. Nu este diferit cu o jachetă din denim. Este formată dintr-o gamă întreagă de detalii, finisaje, buzunare și nituri. Primul lucru care atrage imediat atenția sunt două buzunare la piept acoperite cu clape și nasturi metalici. Uneori există și buzunare laterale. Merită să optezi pentru versiunea clasică a gecii, deoarece orice accesorii de designer sunt complet inutile și nu fac decât să îi strice aspectul. Astfel de modele le vei găsi pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/geci/geci-din-denim

Cea mai importantă caracteristică a unei jachete de denim bune este totuși potrivirea perfectă. Acesta este punctul căruia trebuie să-i acorzi o atenție deosebită atunci când alegi și abia apoi să privești culoarea, marca sau finisajul. O greșeală uriașă și, din păcate, obișnuită, făcută de mulți bărbați este alegerea unei geci care este prea lejeră. Aceasta trebuie să fie scurtă și să aibă mâneci înguste, iar cusăturile umerilor trebuie să fie în locul potrivit. 

Ce geacă de denim să alegi?

Pentru ca o jachetă din denim să funcționeze în mai multe stiluri, alege o culoare și o croială universală. O geacă închisă la culoare – bleumarin sau negru – va funcționa grozav. O jachetă de blugi închisă la culoare se potrivește oricărui tip de siluetă și maschează bine posibilele neajunsuri ale acesteia. Denimul deschis sau alb este o propunere perfectă pentru primăvară și vară. Bărbații cu ten brunet sau măsliniu vor arăta deosebit de bine în astfel de nuanțe. Amintește-ți, totuși, că denimul deschis la culoare scurtează optic silueta și subliniază formele rotunjite. Deci, dacă nu ești un bărbat înalt și atletic, merită să alegi o culoare mai închisă, care este mult mai sigură.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
Side portrait smiling young black man leaning against wall and holding denim jacket outside

Dacă îți place să ieși în evidență în mulțime, alege o jachetă care este o combinație de denim deschis și închis la culoare. Elemente combinate de denim în diferite nuanțe este o idee interesantă pentru cei cărora nu le place plictiseala în modă. 

Cu ce să porți o jachetă de denim?

După cum a fost menționat la început, o geacă de denim este o alegere excelentă datorită versatilității sale.

Îți place stilul sportiv? Nimic mai ușor! O jachetă de blugi albastru și un hanorac sau un tricou sunt duo-ul perfect pe care îl poți completa atât cu blugi negri, cât și cu pantaloni de trening. Adaugă niște pantofi sport și gata!

Ai nevoie de un stil ceva mai elegant? Cu o jachetă de denim în rolul principal, este absolut posibil! Optează pentru pantaloni negri din denim, o cămașă albă pe care o găsești pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/camasi și o jachetă scurtă din denim. Completează ținuta cu pantofi sport albi. De asemenea, poți obține un aspect interesant combinând o geacă din denim cu un pulover simplu sau pe gât. Adaugă niște pantaloni chino și niște pantofi eleganți și stilul smart casual este gata!

Moda bărbătească este plină de diverse tipuri de jachete: de la cele matlasate, la jachete ramones, la jachete bomber. Cu toate acestea, o jachetă din denim are acel „ceva” unic. La prima vedere, pare destul de obișnuită și simplă, dar poate că acest minimalism o face să aibă atât de mulți fani loiali. Farmecul acestei jachete este, fără îndoială, textura unică a denimului, care nu poate fi imitată în niciun fel.

Prin urmare, dacă nu ai încă o jachetă din denim în garderobă, este cel mai bun moment să investești în ea.. Nu vă face griji că va rămâne undeva în dulap după o vreme- este o jachetă atemporală care a fost, este și va fi, pentru că nu există niciun indiciu că interesul pentru ea va slăbi vreodată.