Terapia – o companie SUN PHARMA, una dintre cele mai cunoscute și de încredere mărci din industria farmaceutică locală, este alături de oameni de 100 de ani și de tot atâția ani, inovează şi dezvoltă produse pentru o sănătate mai bună, în toate etapele vieții – și nu are nicio intenție să se oprească acum. 

Încă din 1921, Terapia și-a impus cele mai înalte standarde în cercetare și producție, pentru a îmbunătăți vieți prin produsele create și a reușit să combine cu succes știința, beneficiile tehnologiei de vârf și tradiția – piloni centrali care au alimentat, timp de un secol,  determinarea companiei de a găsi noi tratamente, prin inovație.

Fiecare etapă parcursă din lunga istorie a companiei a avut provocările sale, anii aducând cu ei transformări profunde, însă Terapia a continuat să le depășească, să se adapteze și să inoveze constant, devenind de mulți ani, cea mai importantă companie de medicamente generice și produse OTC din România.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Terapia – o companie care investește în inovație. Acum, peste 100 de ani mai târziu de la înființare, Terapia rămâne o companie modernă, care aderă la schimbare și care investește constant în inovație, cu scopul de a aduce un impact pozitiv asupra sănătății oamenilor.

Eficienţă, siguranţă şi calitate în fiecare produs Terapia. Pentru a ține pasul cu nevoile de sănătate în continuă schimbare ale oamenilor, Terapia a depus eforturi permanente pentru descoperirea de noi medicamente, extinzându-și portofoliul de produse pentru a acoperi o gamă largă de arii terapeutice și îmbunătățind în mod constant brandurile puternice pe care compania le-a dezvoltat pe parcursul celor o sută de ani.

În prezent, Terapia deține peste 300 de forme farmaceutice, ceea ce o poziționează între cei mai mari producători de medicamente din țară, iar fabrica din Cluj-Napoca dispune de condiții de fabricație moderne și produce anual 93 de milioane de cutii de medicamente pentru România, dar și pentru alte 25 de țări.

(Două dintre cele mai apreciate produse din laboratoarele Terapia: probioticul Hepiflor și comprimatele Kebene)

Terapia – pioner în cercetare, de 100 de ani. Terapia – o companie SUN PHARMA a fost deschizătoare de drumuri în segmentul cercetării în domeniul farmaceutic din România prin înființarea, în anul 2002,  a primului Centru de Studii Clinice de Bioechivalenţă din țară.

Importanţa cercetărilor în acest domeniu pentru Terapia este subliniată şi de evoluţia în timp a dezvoltării activităţilor şi investiţiilor derulate de companie în această direcție. Astfel, centrul care este amplasat pe platforma de fabricație a companiei Terapia a obținut, tot în premieră, numeroase certificări și autorizări, recunoscute atât la nivel national cât și la nivel international, fiind în prezent unul dintre cele mai moderne centre care dispune de facilități de ultimă generație în care sunt efectuate studii clinice de bioechivalenţă.

Terapia – urmează alți 100 de ani de inovație în folosul sănătății oamenilor. Cei 100 de ani de activitate neîncetată nu sunt altceva decât o mărturie a respectării angajamentului companiei de a oferi oamenilor cele mai avansate soluții pentru menținerea sănătății. Și în viitor, compania este motivată de aceeași misiune pentru oameni, pentru viață!