Cand spui vara spui spirit cool, pur si neimblanzit! Sa fie oare temperaturile crescute? Sa fie oare briza cu care te asteapta plajele din Europa? Cel mai probabil e o combinatie intre cele doua, plus libertatea de a explora noi destinatii si noi stiluri vestimentare! Iata cateva piese si accesorii de tranzitie, care imbina perfect tendintele sezonului si confortul tau zilnic pe o vreme caniculara. Descopera piese de vara care deja reprezinta un stil de viata, nu doar un must-have de pus in bagajul de vacanta.

Must-have: pantaloni scurti

Cu totii avem pantalonii aceia scurti din denim pentru cel mai calduros weekend al anului, dar vara asta e despre bermude cu talie inalta sau pantaloni scurti din molton, care iti vor aduce complimente pentru stil. Pantalonii scurti de baie se transforma vara asta in piese perfecte pentru un city break! Poarta-i in combinatii care te fac sa te simti in vacanta in fiecare zi: un tricou alb, tenisi simpli si camasa cu maneca scurta si cel mai vesel imprimeu!

Papuci usori

Cel mai simplu mod prin care te vei simti in largul tau vara asta e cu o pereche de papuci comozi. Te intrebi cum sa ii porti? Cu pantaloni scurti de barbati de la Fashion Days si un tricou cu imprimeu, plus o sapca de baseball sau o palarie bucket.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tricouri in culori intense

Soarele de afara te ajuta sa faci tranzitia de la bluze sport la tricouri si camasi intens colorate pentru vara, care sa iti schimbe starea de spirit instant! Tricoul e punctul de plecare natural in orice tinuta si stilul potrivit te va face intotdeuna remarcat in multime. Alege-l pe cel clasic, cu decolteu rotund, in V sau polo, pentru un look elegant sau lasa-te dus de val cu tricouri in culori fresh, cu imprimeuri cool!

Piesa ideala pentru vacanta este totusi tricoul polo. Vara nu e la fel fara un tricou polo nu-i asa? Pentru toate planurile tale de weekend alege tricouri in nuante pastel, pantaloni chino cool si o pereche cu sireturi!

O camasa din in

Relaxeaza-te total vara asta: gusta un long drink nou, reciteste cartea ta de capatai si cauta locuri noi in orasul tau. Alege o camasa racoroasa din in vara asta si poart-o cu cele mai relaxate bermude si sneakers din panza!

Ochelari de soare

Evadeaza din rutina cu un outfit care spune ‘Hai in vacanta la Paris!’: o camasa alba din in, cu manecile suflecate, o curea impletita din piele si perechea aia clasica da Ray Ban. Si nu uita accesoriul verii – ochelarii de soare clasici – iti protejeaza ochii de razele soarelui, dar cel mai important, te fac sa pari cu 63% mai cool decat esti de fapt.

Tenisi clasici sau cu logo

In zilele de iunie cu vreme schimbatoare, o pereche clasica de Chuck Taylor All Star se va potrivi perfect cu toate tinutele tale cu blugi, un tricou in dungi si un pulover ‘aruncat’ casual pe umeri!  Iar un look cu bermude cu print, tricou simplu si o camasa din denim este combinatia cool pentru perechea ta noua de tenisi Guess, pe care nu stiai cum sa o porti.