Îți place muntele, dar ești o persoană comodă. Apreciezi aerul curat și frumusețea peisajelor. Deși Valea Prahovei te îmbie cu hoteluri și restaurante, ai vrea mai mult. Îți dorești senzații puternice, în deplină siguranță și fără efort. Ei bine, Teleferic Prahova te așteaptă la Bușteni cu serviciul de telecabină Bușteni-Babele-Peștera, pentru o experiență de neuitat.

Peisaje spectaculoase, orizonturi deschise, o cabană primitoare, toate îți sunt accesibile în cel mai confortabil mod. Plutește pe deasupra prăpastiei și urcă pozele spectaculoase pe toate rețelele sociale. Când îți vor vedea selfie-ul de la Babele, colegilor rămași la birou nu le va rămâne decât să-ți dea un like pentru a-și ascunde invidia. În plus, telecabina face excursia accesibilă și pentru cei mici. Copilul tău îți spune mereu că vrea să crească mare-mare. Ai acum ocazia să-l înalți la mii de metri, să-i pui la picioare un superb colț de țară și să-i provoci imaginația cu povestea Sfinxului și a Babelor sau a Crucii Eroilor de pe Caraiman. Va trăi o aventură neașteptată și frumoasă alături de părinți iar imaginile văzute și senzațiile trăite i se vor întipări pentru restul vieții. Traseul Bușteni-Babele are prețul de 90 RON (45 pentru copii) iar un tur-retur costă 170, respectiv 80 lei. Urcarea Peștera-Babele costă 75 lei (40 pentru copii), un tur-retur ajungând la 140, respectiv 70 lei.

Excursia cu telecabina oferă tuturor fascinație, emoție și inspirație. Muntele te așteaptă cu experiențe și amintiri de vis. Nu mai ezita, trăiește, simte și bucură-te de zăpadă!   

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT